Stiže prinova?

Rozga zapanjila obožavatelje: 'Imamo nasljednika!'

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
26.11.2015. Zagreb - Galerija Kranjcar, izlozba fotografa Ivana Pavlisa. Jelena Rozga i Stjepan Hauser u posjeti izlozbi. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: PR FOTO
jelena rozga
Foto: Instagram
jelena rozga
Foto: Instagram
Stjepan Hauser i Jelena Rozga
Foto: Screenshot
Jelena Rozga i Stjepan Hauser
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.03.2016., HNK, Zagreb - Svecana dodjela Vecernjakove ruze, nagrade najzasluznijim televizijskim, radijskim i glazbenim licima i emisijama u 2015. Jelena Rozga, Stjepan Hauser. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
26.08.2015., Karlovac - Jelena Rozga nastupila na 29. karlovackim Danima piva. U pratnji na koncertu bio je i novi decko Stjepan Hauser. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
08.07.2016.
u 17:16
– Majčinstvo je uloga koju silno priželjkujem i spremna sam za nju. Nikada intenzivnije o tome nisam razmišljala kao sada. Jedna slatka mala djevojčica zasigurno će upotpuniti moj život – kazala je Rozga u nedavnom intervjuu
Pogledaj originalni članak

Jelena Rozga zapanjila je svoje obožavatelje na Instagramu tajanstvenom porukom koja je mnoge navela na zaključak da je lijepa Splićanka trudna.

– Imamo nasljednika! – poručila je Rozga na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira zamišljeno gledajući u daljinu. 

Brojni fanovi već su počeli čestitati Rozgi i njezinu zaručniku Stjepanu Hauseru na prinovi."Čestitam od srca, draga, sretna sam zbog tebe i Stjepana", "Kraljice, čestitke od srca", "Svaka čast! Plačem od sreće", samo su neki od komentara vjernih obožavatelja. 

Ipak, neki od njih postali su sumnjičavi oko ove objave pa su pjevačici poručili da će biti razočarani ako se pokaže da ova vijest nije istinita. 

– Jelena, ako si trudna, iskrene čestitke, ako je ovo naziv nove pjesme, iskreno sam razočarana – poručila joj je jedna obožavateljica. 

Inače, Jelena je već u nekoliko navrata izjavila kako se vidi u ulozi majke i kako bi ju majčinstvo u potpunosti ispunilo.

– Majčinstvo je uloga koju silno priželjkujem i spremna sam za nju. Nikada intenzivnije o tome nisam razmišljala kao sada. Jedna slatka mala djevojčica zasigurno će upotpuniti moj život – iskreno je rekla pjevačica u jednom intervjuu za magazin Story.

Je li joj se ova želja doista ostvarila ili je tek riječ o marketinškom triku i najavi novog albuma, pokazat će vrijeme. Za sada smo skloniji vjerovati da je ovo jedna dobro smišljena najava za novi album, a to potvrđuje i Jelenina objava od prije tjedan dana.

– Vani je 38, kuhamo se mi i kuha se CD – poručila je Jele svojim fanovima uz fotografiju na kojoj u studiju pozira uz Tončija Huljića.

>>Jelena Rozga: Jedna mala djevojčica upotpunit će moj život

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

IH
iron.hide.54966
17:32 08.07.2016.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto!!

ZE
zelina
23:06 08.07.2016.

Još jedan dinamovac

ZG
zg223
20:50 08.07.2016.

kao da si kraljica pa imas nasljednika....umisljeno do bola