dala drugu šansu

Jelena Rozga: Prava ljubav uvijek na kraju pobijedi!

Foto: PR FOTO
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
Jelena Rozga
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
jelena rozga
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
jelena rozga
10.06.2015.
u 13:44
Kada nekog volite, ne možete ga samo tako prestati voljeti ako ga volite iskreno. Možete se svađati ili ne slagati, ali prava ljubav na kraju uvijek pobijedi
Pogledaj originalni članak

– Ljubav je oduvijek moj pokretač, ona uvijek pomiče moje granice i uvijek me razuvjeri u svakoj mojoj odluci. Kao i svaka ljubav, i moja je ponekad turbulentna, a ponekad mirna. Sada plovimo mirnim vodama, a ja nisam nikada bila spremnija usidriti se – rekla je Jelena Rozga u intervjuu za Story.

Osvrnula se na činjenicu da je ljubavi odlučila dati još jednu priliku. Upitana koliko je njenom partneru trebalo da ponovno zadobije njezinu ljubav i povjerenje, Rozga odgovara:

– Kada nekog volite, ne možete ga samo tako prestati voljeti ako ga volite iskreno. Možete se svađati ili ne slagati, ali prava ljubav na kraju uvijek pobijedi.

Iako je očekuje radno ljeto, Rozga mu se jako raduje jer usrećuje druge ljude, a time i sebe. Ipak, u moru ćemo je rijetko vidjeti. – Iako sam Dalmatinka, nisam neka ljubiteljica kupanja ili sunčanja. Ljeto volim zbog opuštenog ritma i osjećaja sreće koje budi kod svih ljudi – zaključila je Rozga. 

>>'Često me pitaju žene diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose'

>>Jelena Rozga meka za oglašivače – Sada je i ambasadorica boje za kosu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AM
Axis Mundi
14:53 11.06.2015.

također zijev. je l' spomenula kako želi dijete, i čeka pravog muškarca, lol?kol'ko godina ćemo još to slušati?

BA
baniček
18:32 10.06.2015.

ispravno je zaključila pametna moja, ,,,,,,bravo Jelena bravooooo