Stilski zaokret

Jelena Rozga odbacila minice: Sve češće u klasičnim izdanjima

Foto: PR FOTO
jelena rozga
Foto: PR FOTO
jelena rozga
13.05.2014.
u 11:20
Izgleda da je Jelena Rozga zadnje vrijeme minice malo stavila sa strane. Tako u zadnje vrijeme Jelenu sve češće možemo vidjeti u klasičnim modnim kombinacijama...
Pogledaj originalni članak

Izgleda da je Jelena Rozga zadnje vrijeme minice malo stavila sa strane. Tako u zadnje vrijeme Jelenu sve češće možemo vidjeti u klasičnim modnim kombinacijama. Prošli tjedan za vrijeme gostovanja na CMC televiziji Jelena je odabrala klasično crno – bijelu kombinaciju, dok je za posjet splitskom klubu Tropic odabrala bijeli sako i crne hlače.

Oduševljenje njenim novim modnim izričajem nije krila ni njena publika koja je svakodnevno pohvaljuje i obasipa pozitivnim komentarima na Jeleninoj službenoj Facebook stranici.

Foto: PR FOTO

>>Seksi Rozga u uskoj suknji pokazala drugu stranu ženstvenosti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:09 13.05.2014.

Kako bi Oliver Dragojević rekao: lipa si lipa, anđeli ti sliće...