velika trema

Jelena Rozga nakon deset godina ponovno zapjevala u Sava centru

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Jelena Rozga nakon deset godina ponovno zapjevala u Sava centru
12.11.2011.
u 10:25
Prije nego što je zapjevala, publika je imala priliku vidjeti kratki dokumentarac o razvoju njezine karijere, a kad se pojavila na pozornici, zapjevala je pjesmu 'Grizem'. Publika joj se odmah pridružila, piše srpski Svet.
Pogledaj originalni članak

 

- Imam veliku tremu - priznala je pjevačica u prvom obraćanju publici.

U petak navečer Jelena Rozga (34) nastupila je u Sava Centru u Beogradu. Prošlo je deset godina otkako je posljednji put pjevala na toj pozornici. Tad je još bila pjevačica grupe Magazin. Prije nego što je zapjevala, publika je imala priliku vidjeti kratki dokumentarac o razvoju njezine karijere, a kad se pojavila na pozornici, zapjevala je pjesmu 'Grizem'. Publika joj se odmah pridružila, piše srpski Svet.

Atmosfera se zahuktala kad je zapjevala 'Bižuteriju', a povratak u osamdesete uslijedio je pjesmama 'Balkanskom ulicom', 'Kokolo', 'Sve bi seke ljubile mornare', 'Tri sam ti zime šaptala ime'.

Presvukla se četiri puta, a neumorna publika ni na trenutak nije sjela. Koncert je završila pjesmom 'Kad bi bio blizu', ali ju je publika još jednom pozvala na pozornicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
11:58 12.11.2011.

Sad kada je već tamo otišla nadam se da će tamo naći i ženika.Što ih više ode to je zrak čistiji.

SP
splitskaljeta
17:46 12.11.2011.

Ali nitko neće toliko prašine podignuti svojim odlaskom tamo kao Tereza Kesovija. Srbi puno bolje od nas znaju što i tko vrijedi u Hrvatskoj. Tereza je nesumnjivo naša najveća zvijezda.

PG
praseca gripa
22:24 12.11.2011.

Kako bi bilo da ona ode pjevat u Srbiju. Njezin nacin pjevanja je toliko blizak onom tamo i brzo bi se uzdigla do zvijezda. U Hrvatskoj ne vidim velikih izgleda za ovakvo pjevanje i nacin ophodjenja kako ga ona prakticira s onim Bajagom.