PONOSNA MAMA

Jedna od naših najljepših glumica pokazala kćer koja joj jako sliči: 'Moja pametnica'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.12.2021.
u 22:30
Inače, mama i kći su zajedno krajem 2018. godine snimile i modnu kampanju za brend Delight. Osim Marte Sanja Vejnović ima i starijeg sina Andreja. Vejnović se od bivšeg supruga razvela 2015. godine, nakon 30 godina braka
Pogledaj originalni članak

Jedna od najljepših domaćih glumica Sanja Vejnović (60)  na Instagramu objavila fotografiju svoje 23-godišnje kćeri Marte Eve Mećave koju je dobila u braku s bivšim suprugom Goranom Mećavom, filmskim direktorom fotografije.

"Moja pametnica", napisala je glumica u opisu fotografije, a pratitelji su joj poručili da joj je kći prekrasna, dok su mnogi primijetili i da joj sliči.

Inače, mama i kći su zajedno krajem 2018. godine snimile i modnu kampanju za brend Delight. Osim Marte glumačka diva ima i starijeg sina Andreja. Vejnović se od bivšeg supruga razvela 2015. godine, nakon 30 godina braka. 

Glumica je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.