pohvalila se

Jedna od najljepših manekenki na svijetu u bikiniju pozirala s kćeri, pratitelji nevjeruju koliko sliče

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.11.2020.
u 15:35
Alessandra je jednom prilikom rekla kako je Gal Floripa linija kupaćih kostima koja prihvaća ženstvenost i slavi veze među ženama, a ne postoji ništa jače od povezanosti majke i kćeri te da je u čast toj povezanosti odlučila stvoriti kolekciju za majke i kćeri.
Pogledaj originalni članak

Supermodel i bivša anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio na svom se Facebooku pohvalila fotografijom s kćeri. Alessandra je pozirala sa svojom 12-godišnjom kćeri Anjom Louise u svrhu predstavljanja njene nove linije kupaćih kostima 'Gal Floripa'.

Alessandra je objavila niz zajedničkih fotografija na kojima su obje u kupaćim kostimima, a fanovi su primijetili da je Anja prava kopija svoje majke. 

Foto: Instagram

"Predivne, toliko sličite", "Više izgledate kao sestre", "Anja je naslijedila dobru genetiku", "Kao blizanke ste", samo su neki od komentara ispod objave. 

Foto: Instagram

Alessandra je jednom prilikom rekla kako je Gal Floripa linija kupaćih kostima koja prihvaća ženstvenost i slavi veze među ženama, a ne postoji ništa jače od povezanosti majke i kćeri te da je u čast toj povezanosti odlučila stvoriti kolekciju za majke i kćeri. Svjetski poznata manekenka i supermodel je majka dvoje djece, Anje i osmogodišnjeg Noaha koje je dobila u vezi s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.