Iskreno

Jamie Oliver: Moja supruga Jools je grozna kuharica

Foto: Pixsell
Jamie Oliver: Moja supruga Jools je grozna kuharica
27.12.2010.
u 09:34
- Često joj kažem da joj je hrana ukusna, ali da budem iskren, zapravo je grozna - kaže Jamie
Pogledaj originalni članak

Poznati britanski kuhar Jamie Oliver ne srami se priznati kako mu u braku sa suprugom Jools ne cvjetaju uvijek ruže.

- Imamo svojih uspona i padova, ali to je meni sve jedan zabavan proces - zafrkantski će Jamie koji s Jools ima četvero djece. Za kulinarske sposobnosti svoje 35-godišnje supruge nema baš riječi hvale.

- Ona kuha dobro za našu djecu, ali ne i za moje nepce. Često joj kažem da joj je hrana ukusna, ali da budem iskren, zapravo je grozna - u šali je rekao Jamie u razgovoru za jednu radioemisiju. Svoju djecu namjerava ubaciti u kulinarski biznis za koju godinu. Kaže kako će, čim napune deset godina, svake subote i nedjelje raditi tri sata kako bi shvatili da im novac ne pada s neba.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
kreont
10:48 27.12.2010.

Vrlo pohvalno.

LI
liliZG
12:51 27.12.2010.

Baš lijepo od njega, pa žena očito zna nešto drugo bolje raditi, od kud bi inače toliko djece bilo......

JA
jankoprekobrda
15:05 27.12.2010.

Ali zato dobro mijesa Women are like KFC. You strat with the breasts, move onto the legs them, all your left with is a gresy bucket to stick your bone into.