CARPOOL KARAOKE

James Corden u božićnom videu okupio najveće svjetske zvijezde

Foto: Screenshot
James Corden u božićnom videu okupio najveće svjetske zvijezde
17.12.2016.
u 11:44
Corden je tijekom cijele godine sa svojim gostima pjevao tu popularnu pjesmu, a onda je napravio kompilaciju u kojoj je svakog dopao po jedan stih.
Pogledaj originalni članak

Poznati britanski komičar i voditelj James Corden u blagdanskoj je emisiji svog showa Carpool Karaoke doveo Mariah Carey. Nakon što su obavili božićni šoping, Mariah i James su zapjevali njen hit "All I Want For Christmas Is You", a onda su im se pridružile i brojne zvijezde kao što su Adele, Elton John, Red Hot Chili Peppers i Chris Martin.

Video snimao cijelu godinu

Naime, Corden je tijekom cijele godine sa svojim gostima pjevao tu popularnu pjesmu, a onda je napravio kompilaciju u kojoj je svakog dopao po jedan stih. Taj se video poput munje proširio društvenim mrežama, a Corden se još jednom pokazao kao vrhunski zabavljač.

>>Tom Cruise i James Corden izvode najbolje scene iz Tomove karijere!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

T1
t111
19:49 17.12.2016.

Fora. Jos da se cuju pjevaci, a ne urlikanje publike bilo bi jos bolje

DU
Deleted user
13:59 17.12.2016.

HVALA ! Ovo je PREDIVNA ČESTITKA ZA BOŽIĆ !!