Tehnička greška

Iznenađenje u Plesu sa zvijezdama: Nestalo struje u studiju

Foto: Instagram
Ples sa zvijezdama
Foto: Instagram
Ples sa zvijezdama
Foto: Instagram
Ples sa zvijezdama
12.05.2019.
u 23:52
Komičar Ivan Šarić uključio je live prijenos na svom Instagramu koji je pratilo više od 2000 obožavatelja. Nestanak struje natjecateljima nije smetao, a za to vrijeme gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku gledati isječke iz prošlih emisija.
Pogledaj originalni članak

Ne baš ugodno iznenađenje zadesilo je večeras sudionike showa Ples sa zvijezdama kada je u studiju nestalo struje.

Kako pišu 24 sata, do tehničke greške došlo je nekoliko minuta prije nego što je žiri trebao odlučiti koji par će napustiti emisiju. 

Komičar Ivan Šarić uključio je live prijenos na svom Instagramu koji je pratilo više od 2000 obožavatelja.

Nestanak struje natjecateljima nije smetao, a za to vrijeme gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku gledati isječke iz prošlih emisija.

Pogledajte i video vjenčanja Maje Šuput:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AP
Anka partizanka
03:18 13.05.2019.

Neeeee, pa to ne moze biti...Taman kad covjek pomisli da ti je krenulo u zivotu, doznas da je u Plesu sa zvjezdama nestalo struje. Sta ti je zivot. Sve se preokrene u sekundi.

TH
thu
00:27 13.05.2019.

Ovaj cijeli "show" je jedna velika tehnička greška...

TO
toljaga22
06:25 13.05.2019.

sramota