Vaganje

Izlazi li Filomena danas iz 'Života na vagi'?

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
19.09.2018.
u 11:25
Nakon zbrajanja kilograma, ostala je ispod crvene linije s najmanje izgubljenim udjelom tjelesne mase – i to će je rasplakati jer to znači da mora napustiti show.
Pogledaj originalni članak

Nakon sinoćnje epizode 'Života na vagi', kad je većina kandidata stala na vagu i brojkama ugodno iznenadila trenere, došao je red i na Filomenu.

Nakon zbrajanja kilograma, ostala je ispod crvene linije s najmanje izgubljenim udjelom tjelesne mase – i to će je rasplakati zato što to znači da će morati napustiti show. Ostali su natjecatelji također odmah briznuli u plač, a neki su bili i više nego kolegijalni pa su Filomeni ponudili svoje mjesto u showu.

No hoće li takve lijepe geste biti dovoljne da Filomena više ne bude ispod crvene linije, gledatelji će doznati večeras od 21 sat, na RTL-u. Prije ulaska u show otkrila je:

- Zanemarila sam sebe jer sam si uvijek na posljednjem mjestu. Posvetila sam se podizanju kćeri otkako je imala godinu dana, a potom i o majci koja je zbog bolesti godinama bila slabo pokretna. Ja sam se zato emocionalno tješila hranom. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Francek007
Francek007
14:18 19.09.2018.

uz puno patetike emocija i svega što priliči emisiji ona ostaje.....

SC
schwertransport
13:45 19.09.2018.

Mislim da ce se odkoturati