prava ljepotica

Izgledaju kao sestre! Tatjana Dragović pohvalila se s kćeri koju je dobila u braku s Ivaniševićem

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
tatjana dragović
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Instagram
10.01.2020.
u 16:00
Lijepa 16-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe
Pogledaj originalni članak

Prije 16 godina Tatjana Dragović na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana je najstariju kći dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela.

Za razliku od 4-godišnje Luce koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem Tatjana rijetko eksponira na društvenim mrežama. Njezini brojni pratitelji na Instagramu ostali su tako ugodno iznenađeni nakon što se manekenka pohvalila svojom najstarijom mezimicom s kojom je ušla u 2020. godinu. - Nisam mogla zamisliti bolji način da započnem novo desetljeće od ovoga. Okružena ljudima koje bezuvjetno volim - napisala je ponosna majka uz fotografiju na kojoj pozira s Amber Marijom koja joj nevjerojatno nalikuje.

- Kakva majka, takva kći - poručili su obožavatelji ispod fotografije koja je zaradila mnoštvo komplimenata. Oglasio se i Arbulić koji je svojoj dragoj u komentarima ostavio srce. Javila se i Goranova nećakinja Lana Ivanišević. - Curke moje prekrasne sretnu novu godinu vam želim. Ljubavi i zdravlja najviše, a sve ostalo dolazi, ljubim vas - poručila je atraktivna Splićanka koja se nakon završetka privatne jezične gimnazije posvetila modelingu.

Inače, Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 16-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe. S treninzima je započela još prije sedam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

NE
Nemojtimenimojneme
17:52 10.01.2020.

Super su mi ovi članci kad ih se autori toliko srame da ih se boje potpisati

ZE
Zekonja
18:04 10.01.2020.

AHahaha, pa na ovoj se iz aviona vide plasticni fileri u obrazima. I tjesi se da izgleda kao da ima 16. Bolest.

KO
Kokoiduhovi
17:41 10.01.2020.

Bože! Bolesno je reći da su majka i kći iste. Kako djevojčica od 16 godina može biti ista kao žena od 40-ak? O čemu se tu melje? I ta moda da se djeca vode na operacije pumpanja grudi, usana, pozadine...strašno. Onda se svi čude kak ima puno osamljenih žena; ma sve gledaju kak bi našle dilkana kaj bu plaćal pumpanje, kozmetičare,masaže,Sejšele...ma kaj je vama