zvijezde pjevaju

Izbačeni M. Petreković tražio ispis glasova i vikao 'ovo je namješteno'

Foto: HTV
Izbačeni M. Petreković tražio ispis glasova i vikao 'ovo je namješteno'
30.04.2011.
u 22:32
Mario i Ivana neće pjevati u finalu u kojem će slijedeće subote snage odmjeriti Nataša Janjić i Marko Tolja te Marija Borić i Ervin Baočić.
Pogledaj originalni članak

- Ovo je namješteno, hoću ispis glasova – uzviknuo je u šali Mario Petreković nakon što je u poluzavršnici showa „Zvijezde pjevaju“ ispao iz daljnjeg natjecanja sa svojom mentoricom Ivanom Kindl.

Trenutak kasnije ipak se sabrao te zahvalio svima koji su mu pomogli da dogura tako daleko i nastupi u glazbenom showu.

Iako jedni od najvećih favorita, Mario i Ivana neće pjevati u finalu u kojem će slijedeće subote snage odmjeriti Nataša Janjić i Marko Tolja te Marija Borić i Ervin Baočić.

Prema glasovima žirija Ivana i Mario bili su drugi s ukupno 76 bodova, no kako je Vanna najavila, borba je bila neizvjesna do samog kraja, a završnu riječ imali su gledatelji.

– Dogovorite se ljudi, netko mora ispasti – rekla je članica žirija natjecateljskim parovima koji su svi bili podjednako dobri.

Nataša i Marko osvojili su maksimalnih 80, a Marija i Ervin 73 boda.

U pretposljednjoj emisiji pete sezone "Zvijezde pjevaju" natjecatelji su pjevali rock pjesme i balade te pjesme svojih mentora.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

ED
eddinger1
23:39 30.04.2011.

Aiiiiiiiiiii... Ova je Kindlica iz sezone u sezonu sve bolja. Dobra ko dobar dan. Razumjem ja tebe Mario. Ne bi ni ja van iz emisije.

RE
retrovizor
00:52 01.05.2011.

kad su ga ljudi vidli u kupaćim gaćama valjda im se zgad.. i eto kaj ti je to Mario trebalo,MOGEL SI JOŠ POPEVATI...

DU
Deleted user
21:38 01.05.2011.

Za ovu temu me baš briga. Ali ću komentirati Pupovca koji kaže \" Bilo je etničkog čišćenja Srba \" Naravno da vaši Srbi nisu počeli rat ne bi bilo ne čišćenja. I kao da to nisu radili Srbi u Srbiji sa Hrvatima.