ubrzo i spot

Izašao novi singl Nives Celzijus: Nakon videa ništa više neće biti isto

Foto: Tomislav Dolenec
nives celzijus
21.10.2014.
u 10:52
Autor ovog novog hita je sama Nives koja je tekst napisala u suradnji sa svojim dragim prijateljem Fayom
Pogledaj originalni članak

Nives Celzijus objavila je novi hit singl "Inferno" koji se iščekivao već mjesecima.

Autor ovog novog hita je sama Nives koja je tekst napisala u suradnji sa svojim dragim prijateljem Fayom. Jer, nakon što je ljetos oborila sve rekorde slušanosti hitom "Karanfili" s kojim je i pobijedila na CMC festivalu u Vodicama i postala trenutno jedna od najtraženijih pjevačica diljem Hrvatske, o čemu svjedoče brojni koncerti petkom i subotom, iz vikenda u vikend, Nives je odlučila maksimalno se posvetiti svojoj glazbenoj karijeri.

– Kad krenem u neki posao, potpuno mu se posvetim i normalno je da su rezultati s terena tako dobri. Imam sjajnu ekipu suradnika, glazbenika, agenata i mogu se pohvaliti da smo napravili pravi tim za uspjeh. Već sljedećeg tjedna snimamo spot za "Inferno" u kojem će gostovati neki od najljepših Hrvata i moji fanovi, a za radnju spota vam ništa unaprijed neću otkrivati nego mogu samo najaviti; bit će apsolutno senzacionalan i provokativan video kao što uostalom od mene možete očekivati. Nakon što snimimo video, uvjerena sam da više nikada ništa neće biti isto. Baš se veselim reakcijama kolega i publike koji su mi nakon mega uspjeha s hitom "Karanfili" dali samo dodatni vjetar u leđa – istaknula je Nives.

>>Nives Celzijus uzalud namještala poze jer sve su oči bile uprte u Grabar Kitarović

>>Pjevačica se fotkala u bolnici: Pa ti pjevaj bolesna, pod temperaturom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
dinamojavolim1
12:17 21.10.2014.

nives kandidiraj se za predsjednicu:)