zajedno u filmu

Ivi Šulentić lakše je ljubiti bivšeg dečka Filipa Juričića nego stranca

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Ivi Šulentić lakše je ljubiti bivšeg dečka Filipa Juričića nego stranca
07.12.2012.
u 20:00
– Prekinuli smo prije gotovo sedam godina i uopće nam nije bio problem odglumiti ljubavne scene jer neke su stvari sjele na svoje mjesto i sad smo stvarno prijatelji, a prije svega ga iznimno cijenim kao glumca – veli Iva.
Pogledaj originalni članak

Sedam godina nakon prekida između voditeljice Ive Šulentić i glumca Filipa Juričića opet je zaiskrila ljubav, ali samo za potrebe kratkog filma “Šta ti znaš šta se meni dogodilo” mlade redateljice Lane Račić. Iva i Filip glume ljubavni par koji je prekinuo i sad su u odnosu u kojem se osjećaj mržnje isprepliće s ljubavnim emocijama koje prekidom nisu jednostavno nestale.

– Kad sam pročitala Lanin scenarij, odmah mi se svidio i njena je ideja bila da Filip glumi mog dečka, na što sam sretno uzviknula: “To, super!” i podržala je u tome – rekla nam je Iva prije premijere filma koja se održala u kinu Europa. Ljubavne i scene seksa s bivšim dečkom i zvijezdom serije “Larin izbor” nisu joj bile problem.

– Prekinuli smo prije gotovo sedam godina i uopće nam nije bio problem odglumiti ljubavne scene jer neke su stvari sjele na svoje mjesto i sad smo stvarno prijatelji, a prije svega i iznimno ga cijenim kao glumca – veli Iva. Slično razmišlja i Filip, kojemu je drago što je glumom u ovom filmu barem malo pomogao redateljici Račić.

– Nije mi bilo neobično biti u ljubavnoj kombinaciji s Ivom u filmu. I Iva je rekla da joj je lakše ljubiti se sa mnom nego s nekom nepoznatom osobom. Prijatelji smo i bilo nam je lako zajedno odglumiti sve scene i zapravo smo se dobro zabavili – priznaje Filip. Iva je na premijeru došla s novim dečkom Igorom od kojega se razdvojila kad je ugledala fotoreportere. Filip je film pogledao bez bolje polovice jer je nedavno prekinuo s balerinom Korinom Vukadinović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz