Show HTZ

Ivana Trogrlić show napustila u suzama, a Jurica blistao od sreće

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
htz
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
htz
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
htz
03.04.2010.
u 13:54
Boris Rogoznica svojim šarmom nije impresionirao publiku ni žiri, kao ni Zdenka Olujić za čiji je izgled Goran Lisica Fox rekao: Ti očito nemaš problema s prehranom.
Pogledaj originalni članak

Nema treme, malo uzbuđenja da, ali ne razmišljamo o tome tko će ispasti, redom su nas uvjeravali kandidati showa „Hrvatska traži zvijezdu“ tijekom sinoćnje prve emisije uživo. Neki su se hrabro držali do samog kraja i bez suza su prihvatili ispadanje, no nekima to nije baš sjelo najbolje. Suze tako nije mogla suspregnuti Ivana Trogrlić za koju je Goran Lisica Fox uvjeren kako može uspjeti u pjevačkom svijetu i bez ovog showa, pa je zato Ivanu poslao kući a Heleni Hunčagi produžio boravak u showu. Put do titule nove glazbene zvijezde sinoć je bio gotov i za Hanu Blažević, Isabellu Kim Popović, Zdenku Olujić, Borisa Rogoznicu i Pjerina Ruževića. Žiriju se nikako nije svidio novi Pjerinov izgled i kritizirali su njegove brkove, no on je muški podnio kritike.

– Ma brkove sam pustio iz zezancije. Ali ne diraju me komentari na račun mog izgleda jer sam zadovoljan sobom – odlučan je bio Pjerino. Ni Zdenku Olujić nije pokolebao oštar Foxov jezik koji joj je poručio kako s obzirom na njen izgled očito nema problema s prehranom. – Kad je Fox to rekao Tony mi je dobacio reci mu papak i ja sam bez razmišljanja rekla Fox papak si – smješkajući se kaže simpatična Splićanka koja bi pristala na promjenu izgleda da joj o tome ovisi pjevački uspjeh. Unatoč njegovoj senzualnosti i šarmu, Boris Rogoznica ostao je bez svoje karte za iduću emisiju. Pozorno je slušao Tonyjeve kritike u vezi scenskog nastupa i na trenutak se činilo kako nije očekivao takve reakcije. No zato je jedna osoba sinoć imala više razlog za slavlje. Country dečko iz Valpova, Jurica Gorša jučer je blistao od sreće jer nastavlja svoju glazbenu avanturu, slavio je rođendan i konačno upoznao violinisticu Natašu Veljak od koje je za rođendan na poklon dobio njen cd.

– Upoznali smo se preko Facebooku, i onda smo počeli razmjenjivati i sms poruke a danas smo se prvi put sreli. Baš me to razveselilo, a spojila nas je ljubav prema countryu, naravno – kaže simpatični Jurica. U sljedećoj emisiji u petak uz Juricu ćemo gledati i Helenu Hunčagu, Kim Verson, Adrijanu Baković, Maju Malić, Petra Brkljačića, Vilibalda Kovača, Dinu Antonića, Duju Stanišića i Juraja Jurlinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.