NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll okrenula golu stražnjicu kameri, fanovi se raspametili

Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
31.05.2021.
u 16:38
- Habibi se uklopila u Egipat?, pitala je Ivana, a fotografija je ubrzo dobila više od 25 tisuća lajkova oduševljenih fanova, među kojima je bilo i poznatih Hrvatica
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll prije Europskog prvenstva u nogometu, gdje će opet bodriti našu reprezentaciju, otputovala je u Egipat, a obožavatelje je počastila novom fotografijom koja oduzima dah. Pozirala je na plaži u tangama, a u prvom planu je bila njena njena bujna stražnjica. 

- Habibi se uklopila u Egipat?, pitala je Ivana, a fotografija je ubrzo dobila više od 25 tisuća lajkova oduševljenih fanova, među kojima je bilo i poznatih Hrvatica. 

Foto: Instagram
Ivana Knoll

- Wow, maco, poručila joj je bliska prijateljica Nives Celzijus, dok joj je voditeljica Ecija Ivušić kratko odgovorila: "Yes!"
Inače, Ivanu na Instagramu prati 425 tisuća ljudi, akada je prije mjesec dana došla do brojke od 400 tisuća, proslavila je posebnom fotografijom u tangama. 

Ivana je u fokus javnosti dospjela tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a od tada uživa sve veću popularnost. Prošlo ljeto u intervjuu nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru. – Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo, kako to traje već neko dulje vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima – rekla nam je tada. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva predstavila je liniju svojih kupaćih kostima CROkini.

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikad zaboraviti 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
dugakita
17:10 31.05.2021.

Tko se raspametio, turske kamiondžije koje nisu vidjeli ičke mjesec dana jer su za volanom a i ono što vide kod svojih je obraslo i .....

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:34 31.05.2021.

Grupa plastičnjača se reklamira po večernjem godinama.

UU
uhljeb u holdingu
18:18 28.06.2021.

Prava turska faca, gene ne možeš prevarit. Bez šminke da se splašiš.