Za usamljene

Ivana Kindl objavila novi spot za pjesmu "Utjeha"

Foto: Filip Brala/24 sata
Kauboji u Višnjiku
29.11.2010.
u 12:48
U spotu snimljenom u crno-bijeloj tehnici pojavljuju se Antonija Matković i Bruno Čular, glumački amateri, koji ljubavnim interakcijama dočaravaju atmosferu pjesme, a Ivana se pojavljuje u tek nekoliko kadrova
Pogledaj originalni članak

Prošli tjedan Ivana Kindl objavila je novi spot za  pjesmu ''Utjeha''. Video je režirao Tomislav Pović s kojim je Ivana prvi put surađivala. U spotu snimljenom u crno-bijeloj tehnici pojavljuju se Antonija Matković i Bruno Čular, glumački amateri, koji ljubavnim interakcijama dočaravaju atmosferu pjesme, a Ivana se pojavljuje u tek nekoliko kadrova. Emocijama ispunjena ''Utjeha'' djelo je Alena Križaja, Ivane Kindl i Carle Belovari.

- Porukom u ovoj pjesmi htjeli smo pružiti utjehu svima onima koji se osjećaju usamljeno i nesretno. Živimo u teškim vremenima koja možemo pokušati prebroditi ako se držimo skupa! - otkrila nam je Ivana koja se upravo vratila prepuna dojmova iz Bugarske, točnije iz mjesta Banska u kojem je održala koncert.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz