modna revija

Ivana Banfić opet u bajkovitoj vjenčanici u kakvoj se i udala

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
vjenčanice (1)
06.10.2013.
u 09:00
– Tek mi je 21 godina tako da se u ulozi mladenke ne vidim tako skoro, a i mama mi ne da se još udam – kroz smijeh je rekla glumica te priznala da postoji dobar razlog zašto je preksinoć baš ona hodajući pistom za ruku držala djevojčicu.
Pogledaj originalni članak

Romantika, glamur, elegancija i ljepota s humanitarnim predznakom ispunili su preksinoć Zagrebački velesajam, gdje je u sklopu Dana vjenčanja održana gala humanitarna revija koju su nosile poznate domaće osobe iz javnog života.

Još se ne vidi kao mladenka

U raskošnim vjenčanicama pistom su prošetale pjevačice Ivana Banfić te glumice Jagoda Kumrić i Ornela Vištica, dok su svečanim haljinama zasjale naša operna diva Sandra Bagarić, Lea Mijatović, pjevačica grupe Teška industrija i TV voditeljica Vlatka Pokos, dok je Anica Kovač bila oličenje elegancije u svečanom crnom kostimu sa čipkom. Bajkovita vjenčanica u kojoj je prošetala Ivani Banfć haljina je iz njenih snova, upravo o takvoj vjenčanici maštala je kao djevojčica, a svoje maštarije je i realizirala.

– U vjenčanici takvoga kroja udala sam se, imala sam i šlep dugačak šest metara, male klencerice, sve je bilo kao u bajci – prisjetila se 43-godišnja glazbenica. Mlada glumica Jagoda Kumrić vjenčanicu je već nosila u seriji “Larin izbor”, a iako, kako zaključujemo, plavokosa Splićanka u njima izgleda poput najljepše pojave, Jagoda priznaje da nikada nije zamišljala kako će izgledati haljina u kojoj će se udati.

– Tek mi je 21 godina tako da se u ulozi mladenke ne vidim tako skoro, a i mama mi ne da se još udam – kroz smijeh je rekla glumica te nam priznala da postoji dobar razlog zašto je preksinoć baš ona hodajući pistom za ruku držala djevojčicu koja je bila njena klencerica.

Žena s lijeve strane Filipu

– Ne znam hodati po pisti pa su mi dali djevojčicu da mi bude lakše – iskrena je Jagoda. A uz poznate dame, modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu u svečanim odijelima osvojila su i dva slavna muškarca, vođa grupe Teška industrija Ivica Propadalo te najpoželjniji Hrvat, glumac Filip Juričić. Iako još ne planira pred oltar, 32-godišnjom Filipu svadbeno odijelo sjelo je kao saliveno.

– U odijelima se uvijek osjećam dobro bez obzira za koju su prigodu – istaknuo je Juričić. A vjerujemo i da bi se mnoge Hrvatice osjećale i više nego dobro s lijeve strane trenutno najvećeg miljenika žena, pogotovo kada nosi odijelo za mladoženju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.