savjet liječnika

Ivana Banfić odlučila ukloniti silikone iz grudi

Foto: 'Nel Pavletic/24sata'
Ivana Banfić odlučila ukloniti silikone iz grudi
26.01.2012.
u 08:20
Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, rekla je pjevačica za magazin Gloria.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Ivana Banfić priznala je da je prije 17 godina povećala grudi, no u posljednje vrijeme sve više razmišlja da ih ipak ukloni. Uz konzultaciju stručnjaka donijela je i konačnu odluku. Premda se boji anestezije, Ivana Banfić odlučila je ukloniti silikone kojima je 1995. godine povećala grudi.

Male probleme osjećala je za vrijeme trudnoće, a poticaj odlasku po savjet stručnjaka proizašao je iz afera koje se posljednjih godina vežu uz umetke, piše Gloria.

– Još u trudnoći, dakle, prije tri godine, počela me smetati prisutnost stranog tijela u mom tijelu. Shvatila sam da je ugradnja implantata bila mladenačka pogreška, i već tada sam donijela odluku da ih nakon porođaja izvadim – rekla je pjevačica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JS
ja sam gladan
12:49 26.01.2012.

Da, i???. A kad će ugraditi ili izvaditi kontracepcijsku spiralu? Molimo informacije, jer to bitno ministarstvu zdravlja. I molimo nalaz PAPA testa.

Još iz rubrike Showbiz