Tome se nije nadao!

Ivan Dečak s osnovnoškolcima uživo zapjevao 'Tango'

Foto: Screenshout
dečak
Foto: Screenshout
dečak
Foto: Screenshout
dečak
Foto: Screenshout
dečak
Foto: Screenshout
dečak
25.02.2015.
u 18:08
Mentor showa 'The Voice' jutros je gostovao na Otvorenom radiju kod voditeljice Ivane Mišerić koja mu je spremila iznenađenje za pamćenje.
Pogledaj originalni članak

Najmlađi član žirija showa ''The Voice'' Ivan Dečak jutros je gostovao na Otvorenom radiju kod voditeljice Ivane Mišerić

Ekipa Otvorenog radija frontmenu grupe Vatra priredila je iznenađenje za pamćenje. Naime, u jednom trenu klinci iz 3. b razreda Osnovne škole "Velika Gorica" okupirali su studio kako bi upoznali svog najdražeg pjevača i mentora. 

Dečak nije ni slutio što mu se sprema s obzirom na to da je imao povez preko očiju i slušalice na ušima kako ne bi ništa pokvarilo iznenađenje. Veseli mališani s Dečakom kratko su porazgovarali nakon čega su se primili mikrofona i svi zajedno zapjevali ''Tango''.

Kako je frontmen grupe Vatra reagirao na iznenađenje te kako zvuči ''Tango'' uz pratnju malenih osnovnoškolaca pogledajte u videoisječku! 

 

>>Prvi Dečakovi pobjednici dvoboja u "The Voiceu" komentirali pobjedu

>>Ivan Dečak: Svih pet nominacija za Porin jednako je važno

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PU
pulizg
18:17 25.02.2015.

Taj Decak nema pojma o pjevanju!!!!!!!!!

ZI
zico
23:04 25.02.2015.

napokon da netko shvati..... bravo pulizg

SA
Sale7
00:59 26.02.2015.

mišević. ne mišerić.

Još iz rubrike Showbiz