Uznemiravanje na Instagramu

Iva Šarić blokirala pratiteljicu na Instagramu: Što ćeš sad ljepotice?

Foto: reuters
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: reuters
Foto: screenshot
Foto: Instagram
10.06.2021.
u 10:32
Bivša manekenka pohvalila je ovu društvenu mrežu i opciju koju nudi za blokadu onih koji se ne znaju pristojno ponašati na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Bivša manekenka i voditeljica emisije Klub7 Iva Šarić susrela se s hejterima na Instagramu kao i mnogi poznati i zahvalna je što ova društvena mreža ima opciju blokiranja korisnika koju je Iva odlučila iskoristiti. Nije otkrila s kakvim se to trolovima i hejterima susrela ali je otkrila na Instagram storyju da je jednu pratiteljicu blokirala.

- Bravo za Instagram i ovu opciju. Što ćeš sad 'ljepotice'- napisala je Iva uz screenshot na kojem pokazuje kako je iskoristila opciju blokiranja korisnika. Iva je u travnju rodila trećeg sina Adriana kojeg je dobila u vezi s nogometašem Brunom Petkovićem, a iz braka s s nogometašem Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona.

Šuškanja o vezi između Ive i Brune pojavila su se prošle godine u svibnju kada su dva vikenda zaredom viđeni zajedno u jednom zagrebačkom restoranu, a zatim i na intimnoj večeri gdje tijekom koje nisu skidali osmijeh s lica. Iva je ostala u dobrim odnosima sa bivši suprugom, koji je kako se pisalo, dao blagoslov njezinoj novoj vezi.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:23 10.06.2021.

fuj