Ništa ne skriva

Iskrena i bolna objava supruge Aleca Baldwina rastužila je sve

Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram/Hilaria Baldwin
Hilaria Baldwin
Foto: Instagram
carmen
05.04.2019.
u 15:29
Hilaria Baldwin s obožavateljima je na Instagramu podijelila informaciju kako ona i suprug očekuju peto dijete, a priznala je kako strahuje kako bi mogla pobaciti i objasnila je zašto je to podijelila sa svima.
Pogledaj originalni članak

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria Baldwin otkrili su da čekaju peto dijete, a Hilaria je na Instagramu napisala poruku koju je rastužila sve.

Njena objava nikoga nije ostavila ravnodušnim, a 35-godišnja Hilaria napisala je kako ne želi o tome šutjeti jer u situaciji u kojoj je ona trenutno, bile su i mnoge druge žene i smatra važnim podijeliti ovakvo iskustvo.

- Želim s vama podijeliti kako trenutno najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam sama sebi kako ću, ako opet ostanem trudna, tu vijest podijeliti s vama jako rano, pa čak ako to znači i javno prolaziti kroz ovakav gubitak. Uvijek sam s vama bila otvorena o mojom obitelji, vježbanju, trudnoći i ne želim vam ovo tajiti samo zato što se ne radi o pozitivnoj i lijepoj vijesti kao što su i druge. Mislim da je važno biti iskren o ovome jer moj posao je pomoći ljudima da budu iskreni i otvoreni o svemu. Ne sramim se onoga kroz što sada prolazim. Mojim iskustvom želim skinuti stigmu s teme pobačaja. Ne želim se pretvarati, nadam se da razumijete - napisala je u svojoj objavi Hilaria.

U nastavku je objasnila i što su joj liječnici rekli o petoj trudnoći i razvoju bebe.

 

 

- Dakle, ono što se trenutno događa u mome tijelu: embrij ima otkucaje srca, ali nisu jaki, a beba ne raste mnogo. Sada čekamo i jako nam je teško Dosta je neizvjesnosti, ali male su šanse da će trudnoća uspjeti, ali znam da ću prebroditi ovo s mojom obitelji. - napisala je Hilaria. 

Obožavatelji su joj u komentarima napisali samo riječi podrške i mnoge žene zahvalile su joj što otvoreno piše o ovako teškoj temi.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar maxist
maxist
17:58 05.04.2019.

da mi je znati kome je to i zašto bitno da zaslužuje javno publiciranje........??