HARRY I MEGHAN

Intervju koji je uzdrmao britanski dvor gledat ćemo i u Hrvatskoj, evo kada i gdje

Foto: Screenshot/CBS News
Foto: CBS video screenshot
Foto: CBS video screenshot
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: FILE PHOTO: Pictures of the Year
Foto: HARPO PRODUCTIONS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey
08.03.2021.
u 10:13
U intimnoj dvosatnoj ispovijesti koju su odlučili podijeliti s najpoznatijom talk-show voditeljicom Oprah Winfrey (67) progovorili su o napuštanju kraljevske obitelji te odlasku s dužnosti koji su najavili 8. siječnja 2020. godine, a koji je ubrzo postao poznat kao ''Megxit''.
Pogledaj originalni članak

Intiman intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, dan nakon emitiranja na američkom CBS-u moći će vidjeti i hrvatska publika večeras u 19.30 sati na RTL-u. 

Specijal je radila producentska kuća Harpo Productions, izvršni su producenti Terry Wood i Tara Montgomery, suizvršni producent Brian Piotrowicz, a međunarodno ga je distribuirao ViacomCBS Global Distribution Group.

Podsjetimo, u intimnoj dvosatnoj ispovijesti koju su odlučili podijeliti s najpoznatijom talk-show voditeljicom Oprah Winfrey (67) progovorili su o napuštanju kraljevske obitelji te odlasku s dužnosti koji su najavili 8. siječnja 2020. godine, a koji je ubrzo postao poznat kao ''Megxit''. Govorili su o pozadini svoje teške odluke te optužbama koje su se nizale na račun vojvotkinje tijekom života u Velikoj Britaniji, zbog čega su se otisnuli u život „preko bare“, a dotaknuli su se i svog života u Americi, gdje odgajaju 21-mjesečnog sina Archieja Mountbattena-Windsora (1.5), i Meghanine druge trudnoće koju su simbolično objavili kad i Harryjeva pokojna majka princeza Diana, na Valentinovo.

Jedna od tema koja je najviše šokirala Oprah, ali i javnost, bila je boja kože malog Archieja. 
– To mi je prenio Harry – prisjetila se Meghan razočarano, ne otkrivajući koji su članovi htjeli to doznati jer bi bilo, kako navodi, suviše štetno. 

– Najbitnija uloga koju ću ikada imati jest uloga majke – odlučno je rekla. – Biti prvi tamnoputi član obitelji, a ne biti povezan kao ostali članovi... Kad si član monarhije, kao unuče monarha postaješ princ – kazala je Markle tvrdeći da ona i Harry nisu odustali od davanja titule Archieju i da je to bila odluka palače. Na upit je li Archie nije postao princ zbog svoje rase, Meghan je započela: ''Dok sam bila trudna i dok se pričalo o njegovoj tituli i zaštiti, koliko će mu koža biti tamna...'', a zatim ju je Oprah prekinula: ''Tko je s tobom vodio taj razgovor? Kako?“ Meghan je odbila odgovoriti na to pitanje pravdajući se kako bi bilo vrlo štetno da javnost dozna o kome se radi, a na pitanje jesu li je podržali u svoj svojoj moći, vojvotkinja od Sussexa probala je objasniti da postoji razlika između obitelji i institucije koja vodi obitelj.

 – Imate obitelj i onda imate ljude koji vode ustanovu i to su dvije različite stvari i bitno ih je dobro razvrstati jer kraljica je, na primjer, oduvijek bila predivna prema meni – kazala je Meghan nakon što je priznala kako je nakon vjenčanja shvatila da se stvari pogoršavaju i da neće dobiti obećanu zaštitu. Meghan je u intervjuu progovorila o suicidalnim mislima, a Harry je kazao kako više ne komunicira s ocem i bratom nakon što su ga povrijedili. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.