Promjene

Influencerica Paula Sikirić o odlukama u 2023.: Želim biti primjer kćeri, a ne luđak koji se malo prejeda, malo izgladnjuje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ paulasik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.01.2023.
u 07:00
S obzirom na to da mi je 2022. jedna od najtežih godina do sada u koju sam nadobudno ušla, bez ikakvih odluka, u 2023. sam zapisala par ciljeva koje želim ostvariti, napisala je na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Paula Sikirić otkrila je kako joj je 2022. godina bila najteža i ušla je u tu godinu bez ikakvih odluka pa je u ovoj 2023. godini odlučila si postaviti određene ciljeve. 

- S obzirom na to da mi je 2022. jedna od najtežih godina do sada u koju sam nadobudno ušla, bez ikakvih odluka, u 2023. sam zapisala par ciljeva koje želim ostvariti. Realni su i skromni. Tako da ih je stvarno moguće ispuniti. Jedna od novogodišnjih odluka je da ću se zdravije hraniti, više kuhati i uvesti doručak. Huhala sam jaje, sve je zdravo (osim paštete), a negdje u svijetu se sad doručkuje. - napisala je u objavama na Instagram storyjima i objasnila zašto je donijela baš ove odluke.

- Zašto je ovo jedna od odluka? S obzirom na moju 'prošlost' poremećaja u prehrani, voljela bih biti primjer Artici, a ne luđak koji se malo prejeda, malo izgladnjuje. Pa malo veseli gubitku, malo plače zbog dobitka kila. Ova borba nikad ne prestaje, ali je bar mogu probati držati pod kontrolom. Bar jednom mjesečno izlet, put, druženje. Prebrz je ovaj ludi tempo, sitnice koje znači svemir, zanemarujemo - napisala je Paula. Prošle godine u srpnju Paula i njezin zaručnik postali su roditelji djevočice kojoj su dali ime Arta Lia, a u razgovoru za Story nedavno je Paula otkrila kako je u trudnoći dobila osam kilograma, a nakon trudnoće je izgubila 23 kilograma. 

- Nisam se previše trudila vratiti liniju nakon porođaja, iskreno. Ona se sama vratila nekako s obzirom na to da imam previše posla oko svakodnevnih obaveze i djeteta, a sve radimo zaručnik i ja sami. A kada sam vidjela da se kile počinju same topiti, iskoristila sam situaciju i počela malo paziti na prehranu. Smanjila sam obroke i krenula na tretmane stimulacije mišića - rekla je za Story. 

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
07:30 04.01.2023.

odlicno. prevedeno: hej gledajte me kako sam izgubila masu kila, ja sam super uspjesna zauzeta i ispunjena zena i uopce nisam djetetu nabila idiotsko ime jer sam f60 dijagnoza alooooooo

DU
Deleted user
15:06 04.01.2023.

Puno zdravlja utjecajnici i maloj Antici.

Avatar Dars
Dars
08:31 04.01.2023.

Influenca..😎🖐

Još iz rubrike Showbiz