nije izdržao

Posinak Indire Levak izbačen iz reality showa: 'Umro sam skoro tu!'

Foto: Nova TV
Posinak Indire Levak izbačen iz reality showa: 'Umro sam skoro tu!'
11.11.2018.
u 16:46
- Dragi moji, volim vas sve. Što je, tu je, umro sam skoro tu - kazao je Roberto prije izlaska s Farme.
Pogledaj originalni članak

Dvoboj dvojice alfa mužjaka Roberta i Saše bio je napet i neizvjestan do posljednjeg trenutka. Roberto Levak, inače posinak pjevačice Indire Levak,  izabrao je dvoboj izdržljivosti, izdržaj na cijevi, no Saša je, unatoč produžetku nakon deset minuta i dodatnom opterećenju s utegom od deset kilograma pokazao veću izdržljivost i izborio svoj ostanak na farmi.

„Dragi moji, volim vas sve. Što je, tu je, umro sam skoro tu! Budite pametni, iskreni jedni prema drugima. Idite dalje i dogurajte do finala!“ poručio je Roberto nakon što je izgubio dvoboj i za gazdu u idućem tjednu postavio Juricu. „Farma prvenstveno čovjeka, ne samo mene, nego tko god će tu doći u budućnosti, može promijeniti na bolje. Farme je sve!“ dodao je Roberto po izlasku s farme.

Foto: Nova TV

Saša je pak presretan što je iz dvoboja izašao kao pobjednik, a posebno ga motivirao Editin sutrašnji rođendan. „Osjećam se fenomenalno! Stvarno sve emocije i želje su izašle iz mene. Taj dvoboj je puno značio za mene. Neke svoje granice sam pomjerio, nisam mislio da mogu toliko izdržati u dvoboju. Ovu pobjedu sam sinu posvetio i dugo ću je pamtiti“, izjavio je Saša dodavši kako se s ovim dvobojem puno toga promijenilo na farmi.

Na farmerskom sijelu farmeri su ocjenjivali kako je Kristina kao gazdarica vodila farmu i svi farmeri podignuli su palac gore.

Pogledajte i gdje su i što rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
18:52 11.11.2018.

Ljigavac i pokvarenjak, al ne znam zašto ga se stalno predstavlja kao Indirinog posinka, pa nije ga ona odgajala.

DU
Deleted user
19:16 11.11.2018.

pokazao sve najgore od sebe,licemjer,bahat i lažljiv ali su ga i u farmi mnogi pročitali

BR
brzzzy
18:34 11.11.2018.

Teški propuh...