ljetne radosti

I zvijezde znaju da je najbolji odmor vesela igra s djecom

Foto: Splash/Red Dot
ljeto (1)
Foto: Splash/Red Dot
ljeto (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
rađa
07.08.2011.
u 20:00
Recept Britney Spears koja u krugu obitelji puni baterije i za, među ostalim, nastup u listopadu u Zagrebu, iskušale su i druge poznate face. Ben Stiller ljeto s obitelji provodi na Havajima.
Pogledaj originalni članak

Čak tri generacije obitelji Britney Spears uživaju na kratkom odmoru u Houstonu. Cijela obitelj, naime, prati je na turneji “Femme Fatale” započetoj u ožujku ove godine. Ravnopravni član obitelji već je i Britneyn dečko Jason Trawick.

Svi zajedno smiju se, igraju na hotelskom bazenu. Djeci pop-zvijezde, petogodišnjem Seanu Prestonu i četverogodišnjem Jaydenu Jamesu najdraže je prskati Maddie Briann Aldridge, trogodišnju kćer Britneyne sestre Jamie Lynne. Kao glava obitelji, sve igre vodi i nadzire baka Lynne Spears (56).

Baka od formata

– Za njom se okreću sve glave. Britney je nekako dobila bitku s kilogramima, ali to što njezina majka koristi treba preporučiti svakome. Žena doista zadivljuje - govorilo se u hotelu. Recept Britney Spears koja u krugu obitelji puni baterije i za, među ostalim, nastup u listopadu u Zagrebu, iskušale su i druge poznate face. Ben Stiller ljeto s obitelji provodi na Havajima. Dok glumac surfa sa šestogodišnjim sinom Quinlinom Dempseyem, njegova supruga Christine Taylor vozi se kanuom s njihovom devetogodišnjom kćeri Ellom Olivijom.

I naš poznati košarkaš Dino Rađa oduvijek govori kako je odmor s obitelji najbolji odmor, pa je i ove godine sa suprugom Viktorijom i svojim sinovima na brodu, koji je usidren u Palmižani. Viktorija i Dino Rađa u braku su devet godina i imaju dvojicu sinova, sedmoipolgodišnjeg Roka Stipu i dvoipolgodišnjeg sina Niku. Rađa iz prvog braka ima i 13-godišnjeg sina Duju koji također svako ljeto provodi s njima.

Ljeto u Sahari

Da je upravo s obitelji najljepše svjedoči i glumac Goran Grgić koji se sa suprugom Ivanom i njihovo troje djece - sinovima Franom i Lovrom te kćeri Katarinom, upravo vratio s krstarenja po Skandinaviji. Svako ljeto, kaže, nekamo otputuju zajedno, a ostatak ljeta obitelj provodi na Pagu. I Daniela Trbović ove će godine s dečkom, redateljem Oliverom Frljićem i djecom na Brijune.

Da je s potomcima najljepše potvrđuje i najpoznatiji svjetski par Angelina Jolie i Brad Pitt koji svoju djecu vode na odmor na usijani pijesak Sahare.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
Milkica
01:25 08.08.2011.

Glupog li članka. Zašto ne napišete da svako jutro izlazi sunce, baš neobično. Naravno da je s djecom (i obitelji) naljepše. Problem je samo u tome što si pola hrvatskih obitelji ne može priuštiti more.

LI
liliZG
10:07 08.08.2011.

Milkica.......... .........nije problem što si pola hrvatskih obitelji ne može priuštiti more, nego što pola hrvatskih očeva ne uživa sa svojim obiteljima, ne treba ti more da bi se uživalo s obitelji, može otići na vožnju biciklom, piknik u prirodi, odigrati neku društvenu igru...........sve se to može bez puno love, ali na žalost , sve više gledam obitelji oko nas i jedino čujem kak jedva čekaju da djecu uvale bakama i djedama, riješe se žene i onda će se odmoriti , .......jadni su ljudi koji se moraju odarati od vlastitih obitelji..........

LI
liliZG
10:49 08.08.2011.

.....i neke žene , da nikoga ne diskriminiramo, .........jedna mi je s ponosom ispičala kako je za klinca sve isplanirala do te mjere da cijelo ljeto će sa njima biti 7 dana na moru, a ostalo , će putovati od rođaka do rođaka i biti kod bake i djeda, kod kojih ionako živi svaki drugi tjedan kad ide u školu jer su se oni preseli van grada pa tvrde da je tako praktičnije................ne mogu vam opisati moj užas kada sam ju slušala što priča....