Mastektomija

I one su učinile isto: Nisu htjele prolaziti pakao dva puta

Foto: pixsell
christina applegate
Foto: reuters
kathy bates
Foto: Pixsell
giuliana
Foto: BigPictures/PIXSELL
sharon osbourne
Autori sh/VLM, rm
14.05.2013.
u 18:42
Angelina Jolie zapanjila je svijet svojom objavom, kao i njene kolegice iz svijeta šoubiznisa koje su to bile prisiljene napraviti
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie zapanjila je svijet objavom da joj je napravljena dvostruka mastektomija. Njen partner Brad Pitt tu je odluku nazvao "herojskom", a sa svih strana stižu riječi podrške.

Jolie je jedna od mnogih žena koje su se morale podvrgnuti tom invazivnom zahvatu, a među njenim holivudskim kolegicama ima još nekoliko sličnih iskustava.

Christina Applegate prije pet godina odlučila se na mastektomiju nakon što joj je otkriven rak na lijevoj dojci, dok je Kathy Bates rak dojke dijagnosticiran u rujnu i zbog opreza je odmah zatražila i mastektomiju druge dojke.

Televizijskoj voditeljici Giuliani Rancic prije tri godine dijagnosticiran je također rak dojke, a podvrgla se mastektomiji jer nije htjela dvaput prolaziti kroz isti pakao.

Sharon Osbourne, reality zvijezda i supruga Ozzyja Osbournea, nakon što joj je otkriven gen zbog kojeg može oboljeti od raka dojke, također se podvrgla mastektomiji.

 

>>Angelina Jolie: Odstranila sam obje dojke zbog rizičnog gena

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.