Flogging Molly u Tvornici

'Hvala vam, vi ludi gadovi' - jedan obožavatelj došao na dvije štake i - slomljenom nogom

Foto: Ivica Drusany
Flogging Molly u Tvornici
Foto: Ivica Drusany
Flogging Molly u Tvornici
Foto: Ivica Drusany
Flogging Molly u Tvornici
Foto: Ivica Drusany
Flogging Molly u Tvornici
Foto: Promo
Flogging Molly
Foto: Marin Penavić
Foto: Marin Penavić
02.07.2019.
u 13:09
Američko-irski bend ionako užarenu Tvornicu zagrijao je plesom, znojem, pivom i jedinstvenim ritmovima sat i pol.
Pogledaj originalni članak

Hvala vam, vi ludi gadovi - ispalio je u mikrofon Dave King, frontmen Flogging Mollya. Imao je i razlog. Ruke su sat i pol bile u zraku, Tvornica je pjevala i skakala kao jedan.

Flogging Molly bacio je publiku u delirij. Deset godina, plus minus koji dan, od prvog nastupa u Zagrebu podsjetili su na sve najveće hitove i pokoji s posljednjeg studijskog albuma 'Life is good', po kojem je turneja i dobila ime.

Američko-irski bend ionako užarenu Tvornicu zagrijao je plesom, znojem, pivom i jedinstvenim ritmovima u sat i 30 minuta.

Dave King, osim što je pokazao publici nekoliko plesnih poteza, čestitao je Hrvatskoj na uspjehu na lanjskom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u nogometu i nekoliko puta nazdravljao publici i Zagrebu. Ovacije su potrajale neko vrijeme. Koliko je bend popularan pokazuje i upornost fanova - jedan je došao sa desnom nogom u gipsu, na dvije štake.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.