Ljubav je na selu

Hrvoje nije pronašao ljubav, ali zahvaljujući showu pronašao je člana obitelji

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
20.03.2019.
u 08:30
Hrvoje Gregurić je nakon emitiranja showa otkrio da ima brata. On mu je pokucao na vrata nakon što je dugo vremena skupljao hrabrost
Pogledaj originalni članak

Farmera Hrvoja Gregurića iz showa "Ljubav je na selu" zvali su doktorom Dolittleom koji je za svoju odabranicu na kraju showa izabrao Sandru Škrinjar.

U specijalnom izdanju emisije "Ljubav je na selu" otkrio je kako mu je emisija sasvim promijenila život i unijela popriličan nemir, a nepoznate djevojke su stalno dolazile u njegov dom u Donjim Zdjelcima.

- Tražio sam čak i zabranu pristupa jer me jedna djevojka maltretirala - ispričao je Hrvoje. Iako veza sa Sandrom na kraju nije uspjela, ovaj show je Hrvoju pomogao da pronađe brata.

- Došao mi je jedan dečko na vrata kojeg prvi put vidim u životu i otkrio da mi je brat! Skupljao je hrabrost da dođe. Moji roditelji su se rastali kada sam imao dvije godine i nisam imao nikakav kontakt s ocem, ali bio sam u kontaktu sa stricem koji je mom bratu, nakon "Ljubav je na selu" otkrio da ja postojim. Cijelo ljeto je skupljao hrabrost i došao je. Naplakali smo se i napričali i drago mi je što smo se spojili  - ispričao je Hrvoje. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.