Sve je spremno

HRT će 180 sati televizijskog programa posvetiti SP-u

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
13.06.2018.
u 10:32
Intenzivne pripreme traju već od početka godine i sada možemo reći da smo spremni za najveći projekt HRT-a u 2018., rekao je v.d rukovoditelja Odjela Sport Stjepan Balog.
Pogledaj originalni članak

Na Hrvatskoj radioteleviziji danas je predstavljena novinarsko-komentatorska ekipa koja će iz zagrebačkog studija pratiti sva
događanja na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu, a koje će HRT ekskluzivno prenositi od 14. lipnja do 15. srpnja na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2).

Za gledatelje Hrvatske radiotelevizije utakmice će, uz voditelja projekta SP-a Dragu Ćosića, prenositi i druga poznata lica sportskog programa među kojima su Stjepan Balog, Viki Ivanović, Robert Jelečević, Luka Petrinec te Marko Šivak. HRT priprema i posebne studijske emisije tijekom trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva koje će počinjati svakodnevno u 19.30, a urednici i voditelji bit će Marko Šapit te Robert Jelečević uz komentare i analize Oka Sokolova Matea Beusana, Antona Samovojske, Roberta Prosinečkog, Joška Jeličića i Stipe Pletikose.

Na Hrvatskoj radioteleviziji sve je spremno za najveći projekt HRT-a u 2018. godini, a to je praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, najavio je v.d rukovoditelja Odjela Sport Stjepan Balog.

- Kao i reprezentacija Zlatka Dalića i mi s nestrpljenjem očekujemo početak Svjetskog prvenstva. Intenzivne pripreme traju već od početka godine i sada možemo reći da smo spremni za najveći projekt HRT-a u 2018. Dio naše ekipe već je otputovao u Rusiju, a mi koji smo ostali ovdje dovršavamo zadnje pripreme vezane uz program, studio, grafičku analizu i multimediju. Pripremili smo se za sve izazove, a nadam se da će i gledatelji prepoznati tu našu energiju i želju da im približimo sve relevantne događaje iz Rusije na svim našim platformama, kazao je Balog.

- Očekujemo jedno veliko svjetsko prvenstvo. Ove godine ima puno favorita, puno dobrih reprezentacija. Svi oni koji će nas gledati, svi oni koji ne mogu u Rusiji bodriti našu reprezentaciju, sigurno će preko HRT-a moći vidjeti ono najbolje s prvenstva, najavio je Robert Prosinečki.

Svjetskom nogometnom prvenstvu bit će ukupno posvećeno čak 180 sati televizijskog programa. Uz to, sve 64 utakmice bit će moguće pratiti i na posebnom eksperimentalnom programu u visokoj razlučivosti (eng. high definition – HD), a koji će nositi oznaku HRT 2 HD, te na Drugom programu Hrvatskog radija (HRT – HR 2).

Za sve koji neće biti uz radijske ili televizijske prijamnike, novost je od ove godine da će sve susrete i posebne emisije moći
pratiti i u pokretu, odnosno putem svojih mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. Na web portalu HRT-a www.hrt.hr sve vijesti, informacije i zanimljivosti sa Svjetskog nogometnog prvenstva bit će dostupne na posebnoj podstranici http://sport.hrt.hr/2018fifaworldcup/.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TR
trabant7
12:54 13.06.2018.

Da li će biti i na satelitu HRT-e u HD?

MU
mulag
13:32 13.06.2018.

pa jel placamo, molim lijepo, vec sam pomislio zvat inspekciju za odjavu TV-a

KR
Kraken
15:27 13.06.2018.

Artukovicu, sasvim slucajno je ta ekipa s juga hrvatske, u svakom svom postu blatis po dalmaciji, trn u oku?