Trendi plavuše

Hrabra Nina se obojila, ostale su stavile perike

Foto: Marko Vulević
Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Marko Vulević
Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Facebook/Nina Badrić
Prvi video za novi album snimao se u palači Gvozdanović
Foto: Facebook/Nina Badrić
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nataša Janjić
28.05.2016.
u 10:00
Za novi hit "Sekunde" Severina je postala platinastoplava. Nina Badrić također ima novu pjesmu "Dani i godine", dok je Nataša Janjić zbog uloge u sapunici morala promijeniti frizuru
Pogledaj originalni članak

Plavuše se bolje zabavljaju, kaže izreka, a je li zaista tako, odlučila je provjeriti i Severina pa je za potrebe svog novog singla “Sekunde” drastično promijenila imidž i transformirala se u platinastu plavušu.

Modne igrice

Spot i novu pjesmu Seve će premijerno publici pustiti u ponedjeljak na svom Facebooku, a sudeći prema fotografijama sa snimanja spota na kojima je Severina u žestokom rokerskom izdanju, s nemarnom bob-frizurom, daje se naslutiti kako je obožavateljima pripremila dobar plesni i energični ljetni hit.

– Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak… Odbrojavam sekundeeeee – poručila je Severina.

Za ovakav imidž sigurno se nije odlučila slučajno jer kao velika poznavateljica modnih trendova dobro zna da je platinastoplava trenutačno u modi. Inače se voli poigravati s modnim kombinacijama i frizurom u svakom novom projektu, a kao plavušu smo je gledali i prije 15 godina u spotu za pjesmu “Krivi spoj”.

Perika je bezbolno rješenje

Pjevačica Nina Badrić također dobro prati trendove i prije nekoliko mjeseci postala je plavuša, a nedavno je izdala i novi singl “Dani i godine” kojim najavljuje novi album.

– Nema boje kose baš previše utjecaja na stil života, no istina je da su muškarci nekako nježniji prema “nama plavušama” – rekla nam je nedavno.

Novi projekt, odnosno serije “Prava žena” koju snima za RTL televiziju donosi promjene i u imidžu Nataše Janjić. Za potrebe uloge glumica je promijenila frizuru, odnosno poput Severine s pomoću perike skratila je svoje duge uvojke.

>> Ženama će se oprostiti sve osim zapuštenog tijela, a feministicama se ne oprašta baš ništa

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
22:04 28.05.2016.

Cajke.

Još iz rubrike Showbiz