Skandali

Hollywoodski muškarci imaju opasan fetiš na 'tete čuvalice' svoje djece

Foto: Press Association/Pixsell
Ben Affleck, Jennifer Garner and daughter Seraphina Affleck seen during the Pacific Palisades 4th of July Parade in California, USA. Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
Arnold Schwarzenegger and Maria Shriver
Foto: Press Association/Pixsell
60th Evening Standard Theatre Awards - London David Beckham and Victoria Beckham arriving at the 60th annual Evening Standard Theatre Awards, The Palladium Theatre, London.Doug Peters Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
Sienna Miller and Jude Law arriving at the 2010 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit celebrating the opening of American Women, Fashioning a National Identity. Held at the Metropolitan Museum of Art, New York City. Photo: Press Associatio
08.08.2015.
u 17:13

Najveći je preljubnik A. Schwarzeneger koji iz takve veze ima sina kojeg je tajio 14 godina
Pogledaj originalni članak

Za širu raspravu o tome što je muškarcima fatalno kod dadilja njihove djece odgovor bi trebalo potražiti kod psihologa. Ovaj put se nećemo baviti time već faktima da se i u svijetu slavnih konstantno događaju afere sa seksepilnim 'tetama čuvalicama'. Najnoviji slučaj su glumci Jennifer Garner i Ben Affleck koji su se rastali u lipnju nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, a kako se upravo doznalo – zbog dadilje. Naime, Ben je samo koji tjedan nakon službenog razvoda u Los Angelesu snimljen u zagrljaju 28-godišnje Christine Ouzounian koja je za njegovu obitelj počela raditi prošlog proljeća.

Saznanje iz novina

Kada je informacija prvi put procurila u javnost, Ben je sve zanijekao. No ove godine, dok su ljetovali na Bahamima, Jennifer je saznala da se njezin Batman redovito nalazi s Christininu u hotelu u Bel Aireu i odlučila je ponosno obznaniti da je došao kraj.

Sa sličnim scenarijem, ali i malo sočnijim sadržajem, susrela se i Maria Shriver saznavši da njezin suprug, glumac Arnold Schwarzenegger, ima čak i sina s njihovom dadiljom i kućnom pomoćnicom iz Gvatemale Mildred Baenom, koja je kod obitelji radila 20 godina. Arniejevu i Mildredinu sinu bilo je već 14 godina kada je skandal 2011. izbio u javnost, a sve te informacije Maria je saznala čitajući Los Angeles Times. Rastali su se iste godine usprkos 25 godina dugom i na prvu "sretnom braku" i četvero zajedničke djece.

Kako oprostiti?

I glumac Jude Law poklekao je pred čarima dadilje svoje djece iz braka s glumicom Sadie Frost. Te 2005. bio je već razveden, ali s dadiljom je prevario tadašnju zaručnicu Siennu Miller. I mogli bismo tako redom jer i pjevač Seal i Heidi Klum rastali su se zbog istog razloga. Ipak, jedini koji su uspjeli prebroditi nesuglasice zbog afere iz 2004. s njegovom osobnom asistenticom Rebeccom Loos, koja je povremeno radila i kao dadilja, jesu Victoria i David Beckham.

>> Konačno otkriven pravi razlog prekida Bena i Jen

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
maxxxx
23:05 08.08.2015.

ma kakav fetiš? zgodna žena u kući i ništa više ni manje.

SA
samoborka
23:09 08.08.2015.

A zašto se tome čuditi..Poanta je u blizini. Dotične dame su u domovima tih muškaraca, u svakodnevnom kontaktu s njima..i sigurno se svojski trude zavesti svog popularnog gazdu. A muško ko muško..kao da je teško nagovoriti žabu da skoči u vodu..

DU
Deleted user
18:06 08.08.2015.

kad ih sami biraju za......