MINIMALNO NAŠMINKANE

Hollywoodske glumice na Pirellijevom kalendaru za 2017. godinu

Foto: EPA/ETIENNE LAURENT
Pirellijev kalendar
Foto: Reuters
Pirellijev kalendar
Foto: Reuters
Pirellijev kalendar
30.11.2016.
u 11:27
Među njima su zvijezde poput Ume Thurman, Helen Mirren, Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara predstavljeno u Parizu u utorak.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodske glumice pozirale su za Pirellijev kalendar za 2017. godinu, a među njima su zvijezde poput Ume Thurman, Helen Mirren, Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara predstavljeno u Parizu u utorak.

Među slavnim imenima još su i Julianne Moore, Charlotte Rampling, Robin Wright, Lupita Nyong'o i Alicia Vikander. Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh, koji je već triput snimao za Pirelli, a fotografije su crno-bijele.Minimalno našminkane zvijezde su se fotografirale na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Prirodna ljepota i ženstvenost

Kalendar je prezentiran na tiskovnoj konferenciji u Parizu u utorak, na kojoj su Mirren, Thurman i Kidman pohvalile Lindberghove fotografije izjavivši da prikazuju prirodnu ljepotu i ženstvenost.
Prošle godine, američka fotografkinja Annie Leibovitz okupila je i fotografirala inspirativne žene različite dobi, poput Yoko Ono, Serene Williams, Patti Smith i Amy Schumer.
Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja sadržavao neka od najpoznatijih imena svjetske kinematografije.

>>Stigao kultni Pirellijev kalendar! Ovih 12 'vrućih' razloga oduzet će vam dah

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.