Ovisnost ne prestaje

Hollywoodska legenda ponovno završila na odvikavanju

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
'WORLD RIGHTS Liza Minnelli at The Silver Clef Awards at the London Hilton on Park Lane in London, UK. 01/07/2011 BYLINE SIMON BURCHELL/BIGPICTURESPHOTO.COM: REF:1452 USAGE OF THIS IMAGE OR COPY
Foto: 'Gregorio BinuyaPress Association/Pixsell'
'Actress Liza Minnelli attends the 63rd Annual Tony Awards at Radio City Music Hall in New York City, USA on June 7, 2009. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: ''
Liza Minnelli
'Liza Minnelli attends \'Sex And The City 2\' World Premiere presented by Mercedes-Benz And Maybach at Radio City Music Hall in New York City, NY, USA on May 24, 2010. (Pictured: Liza Minnelli) Photo:
19.03.2015.
u 09:37
Glumica proživljava majčinu karijeru ispočetka. Baš kao i Judy Garland, jedna je od najvećih zvijezdi showbiznisa koja je svoju slavu zaradila na filmovima, čudnim brakovima, tabletama i alkoholu.
Pogledaj originalni članak

Slavna glumica i pjevačica Liza Minnelli u 69. godini ponovno je završila na odvikavanju od droge, piše magazin People.

U klinici se nalazi već nekoliko dana, no njezin oporavak odlično napreduje, potvrdio je njen glasnogovornik.

Dobitnica Oscara za ulogu u kultnom filmu "Cabaret" veći dio života vodi bitku s ovisnošću o drogi i alkoholu.

Njezina majka Judy Garland, koja je naposljetku preminula od predoziranja tabletama, također se većinu života borila s ovisnosti o alkoholu.

– Ona proživljava majčinu karijeru ispočetka. Baš kao i ona, jedna je od najvećih zvijezdi showbiznisa koja je svoju slavu zaradila na filmovima, čudnim brakovima, tabletama i alkoholu – izjavio je glumičin dugogodišnji prijatelj.

>>Liza Minnelli penjala se na stol na izboru za najljepšeg transvestita

>>Liza Minnelli neće peti put u brak, za savršen život trebaju joj trojica

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:18 19.03.2015.

Sjećam se kad sam prvi put gledao Judy Garland u filmu vizard of oz i primjetio sam da je to djete bio malestirano i bilo mi je žao , i kao što znamo to se nastavlja i td itd.

VL
vladimir964
14:18 19.03.2015.

Glumičin prijatelj i autor ovoga nadriteksta uopće ne poznaje slavnu mamu. Naime: Judy Garland nikada nije bila alkoholičarka, nego je bila ovisnik o tabletama za smirenje, barbituratskim preparatima, koji se upravo zbog sklonosti ljudi na ovisnost na sreću više ne koriste u praksi. Ali je i to istina da su mama i kćer vjerojatno najtalentiranije glumice-pjevačice ikada rođene.