Na pomolu skandal

Može li veza princa Harryja i glumice Meghan Markle preživjeti ovaj udarac?

Foto: Pixsell
Meghan Markle
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
02.04.2017.
u 16:19
Samantha Grant, polusestra od djevojke princa Harryja piše knjigu koja se neće, kako kaže, svidjeti kraljevskoj obitelji
Pogledaj originalni članak

Princ Harry i njegova djevojka, glumica Meghan Markle (35) u vezi su godinu dana. Samantha Grant (52), polusestra od Meghan, koja boluje od multipleskleroze i nalazi se u invalidskim kolicima najavila je da će uskoro objaviti knjigu u kojoj će raskrinkati svoju polusestru i to kako je bilo živjeti s njom. Knjiga će se zvati 'The Diary of Princess Pushy's Sister'.

Grant je na Twitteru u vezi knjige napisala: "Možda kad bude zrelija i bude čitala knjigu ona će razumjeti što je napravila. Neće joj se svidjeti neke stvari koje će pročitati".

Inače Meghan je kritizirana da nikada nije svojoj obitelji davala podršku, a Samantha dodaje da će princ Harry biti iznenađen onime što će saznati. Tvrdi da je djevojka princa Harryja uvijek bila 'narcisoidna i sebična'.

Meghan je naime, već kao mala uvijek gledala razne programe o kraljevskim obiteljima, uvijek je htjela biti princeza. Samantha tvrdi da ju je još 2008. godine odbacila, i jedini joj je cilj bio popeti se na 'društvenoj ljestvici'. Dodala je da će kraljevska obitelj biti zaprepaštena onim što je učinila svojoj obitelji, piše Daily Mail.

> > Princ Harry ovim potezom je htio impresionirati djevojku Meghan, a prijatelji ga ismijali zbog toga

> > Princ Harry napao medije zbog uznemiravanja nove djevojke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
rikavac
19:17 02.04.2017.

Vjerovatno je snjim sto je lijep i zgodan.

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
03:22 03.04.2017.

ako je pola od toga istina sto tvrdi polusestra, odlicno ce se uklopiti u kraljevsku familiju

Avatar Maxich
Maxich
19:23 03.04.2017.

Sestra je ljubomorna jer neće biti princeza.

Još iz rubrike Showbiz