Jahte više nisu u modi

Hit luftić koji svi žele isprobati! Obožavaju ih bračni par Cetinski i Joksimović, Severina...

Foto: Instagram
Luftić
Foto: Instagram
D. Cetinski
Foto: Instagram
Lufttić
27.07.2016.
u 08:52
Severina i Iva Balent zajedno s prijateljicama pokazale su da jahte više nisu u modi, zabava je na plamencima, jednorozima...
Pogledaj originalni članak

Ljeto je davno započelo, a poznate se dame trude da ni na plaži ne prođu nezamijećeno. Ovog ljeta to su im omogućili zanimljivi modni dodaci. Upečatljivi luftići postali su pravi hit na plaži, a ima ih u različitim oblicima: ružičasti plamenac, zlatni labud, bijeli jednorog... Svaka je dama pronašla nešto za sebe.

Dubravka Cetinski, supruga Tonija Cetinskog, odmor je provela s pjevačem, a oboje su pokazali da su i dalje djeca u duši. Dubravka je dokazala je da prati trendove te za plažu odabrala luftić u obliku ružičastog plamenca. Fotografirala se u bazenu u Rovinju, a od sunca se zaštitila i neobičnim naočalama.

Martina Todorić i Jasmina Bagarić, modna blogerica i poduzetnica, također su nabavile svoj primjerak za plažu. Daleko od očiju javnosti zajedno su uživale na zlatnom labudu.

Da znaju uživati u ljetnim radostima, pokazale su Severina, Iva Balent i Jovana Joksimović, supruga srpskog pjevača Željka Joksimovića. Nisu im smetali radoznali pogledi javnosti, a svoje su veselje podijelile i na društvenim mrežama objavivši fotografiju s ljetovanja u Sukošanu.

Uživale su na velikim madracima u obliku plamenca, labuda te jednoroga, a porukom ”Živi život i zaboravi na godine” poručile da znaju uživati kad imaju prilike te da, poput Petra Pana, ne žele odrasti. 

>> Labirint ljubavi, ljubavni drvored i mjesto za ljubljenje na rivi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

MM
mmaraci4
09:42 27.07.2016.

E jadno je ovo naše novinarstvo.Na što su oni spali!!!

DA
damirtankovic
12:10 27.07.2016.

Glavno da se nekaj jaši, hehe!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:50 27.07.2016.

"Jahte vise nisu in" hahhaha svaka od njih bi usla na jahtu ko bud.la u kredit

Još iz rubrike Showbiz