Nakon 26 sezona

Harry Shearer napušta Simpsone, hit serija ostaje bez Mr. Burnsa, Flandera i Skinnera!

Foto: 'Photoshop'
'the simpsons ... simpsoni ... simpsonovi'
Foto: 'Photoshop'
'THE SIMPSONS: Marge, Lisa, Homer, Maggie and Bart on THE SIMPSONS on FOX. THE SIMPSONS a & ©2006TCFFC ALL RIGHTS RESERVED. ©2005FOX BROADCASTING CR:FOX'
14.05.2015.
u 16:00
Glumac koji je godinama svoj glas posuđivao likovima gospodina Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa prekinuo je suradnju s jednom od najpopularnijih animiranih serija svih vremena.
Pogledaj originalni članak

Glumac Harry Shearer koji je gotovo 26 godina posuđivao glas likovima iz TV animiran serije 'The Simpsons'odlučio je prekinuti suradnju s popularnom Foxovom serijom. Od samog početka serije, Shearer je svoj glas posuđivao likovima gospodina Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa.

Vijest o svom odlasku javnosti je priopćio putem svog Twitter profila na kojem je podijelio poruku Jamesa L. Brooksa, producenta kultnih 'Simpsona'.

-Show ide dalje. Harry više nije dio njega, no želimo mu sve najbolje- stoji u objavi na koja je jutros osvanula na njegovom profilu.

71-godišnji Shearer na Twitteru je otkrio da seriju napušta zbog želje za slobodom i radom na novim projektima. Simpsona se, nakon gotovo tri desetljeća, očito zasitio.

>>Preminuo producent legendarne TV serije 'The Simpsons'

>>Simpsoni neće više izlaziti ako se plaće glumcima ne smanje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar wakanda
wakanda
12:09 15.05.2015.

Treba ga nagovoriti na ostanak ili otkazati seriju, jer bez njega ne može.