disneyjev nastavak

Harrison Ford, 30 godina poslije, opet glumi u Ratovima zvijezda?

Foto: Pixsell
Harrison Ford, 30 godina poslije, opet glumi u Ratovima zvijezda?
06.11.2012.
u 13:44
Disney je nastavak najavio za 2015. godinu, no glumci se već počinju regrutirati. Ford je lik koji ga je proslavio utjelovio u tri filma znanstveno-fantastične franšize, od 1977. do 1983. godine.
Pogledaj originalni članak

Trideset godina poslije 70-godišnji Harrison Ford voljan je ponoviti svoju ulogu Hana Sola u nadolazećem Disneyjevu nastavku franšize "Ratovi zvijezda".

Disney je nastavak najavio za 2015. godinu, no glumci se već počinju regrutirati. Ford je lika koji ga je proslavio utjelovio u tri filma znanstveno-fantastične franšize, od 1977. do 1983. godine.

– Harrison je potpuno otvoren prema ideji da snimi film te je uzbuđen zbog toga kao i glumci Mark Hamill i Carrie Fisher – rekao je izvor za Entertainment Weekly.

Unatoč popularnosti Hana Sola, Ford je još prije priznao da mu lik nikada nije bio posebno zanimljiv.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.