IZNENAĐENJE?

Hana Rodić otkrila što misli o pobjednici 'Superpara'

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: screenshot
Foto: RTL Screenshot
06.05.2019.
u 14:18
Bivša natjecateljica 'Superpara' Hana Rodić (21) na svom Instagramu u sekciji ''Story pitanja'' odgovorila je pratiteljima što misli o pobjednici showa Jani Premužić.
Pogledaj originalni članak

Zagrepčanka Hana Rodić (21), koja ne skriva svoje mišljenje ni o čemu i ni o kome, na Q&A na Instagramu odgovorila je na pitanje što misli o Jani Premužić.

Hana je kratkim odgovorom implicirala već odavno poznati stav.

Foto: screenshot

– O kome? – glasio je Hanin ravnodušni odgovor.

Podsjetimo, bračni par Jana i Miroslav Premužić odnio je pobjedu u prvoj sezoni showa ''Superpar'', a Hana i Goran Jurenec tijekom svog boravka u showu često su ulazili u sukobe s ostalim parovima. Pogotovo Hana koja s pobjedničkim parom nikako nije našla zajednički jezik.

Pogledajte koji parovi su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZA
zagi101
15:46 06.05.2019.

janjevka iz konjščinske

JO
Journalist007
15:52 06.05.2019.

Baš je slatka ta Hana. 😘

Avatar Grunf
Grunf
17:03 06.05.2019.

zagrebčanka Hana Rodić!!!!!!!!??? 😂😂😂😂😂😂zar zbilja?