ima se, može se

Gucci i D&G od malih nogu! Supruga bivšeg Dinamovca ne štedi na odjeći sina

Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.11.2018.
u 08:00
Na gotovo svakoj njezinoj fotografiji nalazi se logo nekog skupog brenda, a iznimka nisu ni fotografije na kojima je njezin sinčić Mateo
Pogledaj originalni članak

Od udaje za bivšeg Dinamovog nogometaša Juniora Fernandesa, Marti Fernandes su se životne navike očito poboljšale što ne bi bio problem da se ne hvali stalno time na Instagramu.

Na gotovo svakoj njezinoj fotografiji nalazi se logo nekog skupog brenda, a iznimka nisu ni fotografije na kojima je njezin sinčić Mateo.

Posljednja u nizu je ona na kojoj Marta drži bebu ispred izloga dućana Louis Vuitton. -Prvo putovanje moje bebice, napisala je Marta u opisu fotografije, a osim lajkova, dobila je i kritike zbog slika na kojima je njezin sin.

-Zašto na slikama stalno pokazuješ skupe brendove, napisala joj je jedna pratiteljica koja joj očito zamjera što je maleni sinčić Mateo u sjeni Guccija i Louisa Vuittona.

Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršaviti: 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
08:44 23.11.2018.

Nema tu dileme!!! Ono što mozak wagsice smisli samo te može oduševiti !!!

MA
Majur
09:57 23.11.2018.

Pravi primjer sponzoruše...koja je sama sebi najvažnija.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:17 23.11.2018.

Ne kužim kako je to dijete bijelo??