Premijera

Grupa Crno na bijelo ima novu pjesmu 'Srce kaže'

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
15.01.2019.
u 19:00
Spot potpisuje Dražen Rukavina (LongSleeveProductions), a kadrovi su snimljeni na ulicama Kanade i u zgradi bivšeg poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.
Pogledaj originalni članak

Bend Crno na bijelo okuplja glazbenike iz okolice Vinkovaca. Na sceni se prvi put pojavljuju u siječnju 2016. godine sa pjesmom „Ti moraš biti moja“, autora Marija Vestića, a suradnju su nastavili do danas pa je tako nastala četvrta po redu, „Srce kaže“.

Prva je to pjesma koja su snimili u vlastitom studiju i za koju su samostalno napravili aranžman. Spot potpisuje Dražen Rukavina (LongSleeveProductions), a kadrovi su snimljeni na ulicama Kanade i u zgradi bivšeg poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Bend koji čine Kristian Šokčević (bubnjevi), Ivan Kedačić (klavijature), Sebastijan Galić (električna gitara), Andrija Đurašević (bass gitara) i Željko Mareljić (pjevač) posvećen je autorskom radu i ove godine planira objaviti album koji će promovirati na glazbenim festivalima diljem Hrvatske.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.