Bivša Kraljica Hrvatske

Grubnić pozirao sa suprugom našeg nogometaša koju rijetko viđamo u javnosti. Znate li o kome je riječ?

Foto: Instagram
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Ivana Vida
Foto: Instagram
Foto: imdb
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.05.2022.
u 14:57
Atmosferom s događanja koje se odvilo u hotelu Esplanade u Zagrebu Marko se pohvalio na svom Instagram profilu i otkrio da se u poznatom zagrebačkom hotelu družio s Ivanom Vidom, suprugom nogometaša Domagoja Vide.
Pogledaj originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić ovog je tjedna zajedno s brojnim poznatima bio na eventu jedne pozate online trgovine luksuznih brendova. Atmosferom s događanja koje se odvilo u hotelu Esplanade u Zagrebu Marko se pohvalio na svom Instagram profilu i otkrio da se u poznatom zagrebačkom hotelu družio s Ivanom Vidom, suprugom nogometaša Domagoja Vide, koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti. 

"Modna noć s mojim prijateljima", napisao je Marko u opis nekoliko fotografija koje su oduševile njegove pratitelje.  Inače, Ivana je u hotel Esplanade stigla u elegantnoj haljini boje senfa i crnim sandalama na visoku potpeticu, dok je Marko za tu modnu večer odabrao Gucci odijelo. Ispod fotografije koju je objavio na Instagramu ubrzo je osvanuo i Ivanin komentar. -Volim - napisala je Vida i dodala emotikon srca.

Inače, supruga našeg reprezentativca rijeko se pojavljuje u javnosti, a svoje profile na društvenim mrežama već godinama drži zaključanima za javnost. Posljednji put snimjena je u studenom prošle godine kada je ispred zagrebačkog hotela Amadria Park Hotel Capital dovezla supruga Domagoja na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica protiv Malte i Rusije i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Okupljanje nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu. 'Zastupnica mora biti zdrava...'

najtiražniji zabavni pjevač

Dražen Zečić predstavio novi album i najvio koncertni spektakl u Splitu

- Prva pjesma s kojom sam najavio ovaj album bila je “Sve je zbog nje”, a onda sam  zbog izostanaka koncerata imao dovoljno vremena za snimanje svih ostalih  pjesama. Zahvaljujem svim mojim stalnim suradnicima i veliko hvala gospodinu Tomislavu Mamiću, velikom čovjeku i radniku, koji mi je pružio veliku podršku tijekom ove dvije pandemijske godine i koji zajedno sa mnom potpisuje  pjesmu „Ako život opet priliku mi da“ - rekao je Zečić

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz