Izazvao reakcije

Goran Višnjić ispričao se obožavateljima. Evo i zašto

Foto: Junior/Bestimage/PIXSELL
Goran Visnjic
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
goran višnjić
Foto: Press Association/PIXSELL
goran višnjić
28.11.2016.
u 10:24
Glumac je nedavno na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Tinom i kćeri Vivian s premijere showa Cirque du Soleil i napisao je kako na slici nedostaje njegov sin Vigo jer je bolestan i ostao je kod kuće s mamom. Kod obožavatelja je to izazvalo uznemirenost pa se Goran u novom postu ispričao što ih je uznemirio i objasnio da je Vigo dobro
Pogledaj originalni članak

Prije nekoliko dana na Instagram profilu, koji je otvorio nedavno, glumac Goran Višnjić objavio je fotografiju sa sinom Tinom i kćeri Vivian. U njihovu društvu došao je na premijeru "Toruk – The First Flight", showa u produkciji Cirque du Soleil i u potpisu pod ovu fotografiju naš glumac je napisao kako je njegov najstariji sin Vigo ostao doma s mamom jer je bolestan. 

Obožavatelji su ubrzo izrazili svoju zabrinutost za zdravlje Goranova sina i zamolili su glumca da ih obavijesti kako se razvija zdravstvena situacija njegova sina. 

– Vezano za moju objavu o dolasku na predstavu Cirque Du Soleil, imao sam dojam kako je u mojoj poruci sasvim jasno da Vigo nije ozbiljno bolestan. Ako sam ikoga uznemirio, ispričavam se, nitko nije savršen. Zahvalan sam svim obožavateljima, zahvalan sam što svaki dan odlazim na posao s velikim osmijehom i uzbuđenjem i znam koliko sam sretan što sam uspješan u tome što radim. Ovaj je profil mali uvid u moj svijet, nadam se i mali dar obožavateljima, ali i obaveza s moje strane – napisao je Goran i upitao obožavatelje kako mu zasad ide snalaženje na ovoj društvenoj mreži i dobio je samo pozitivne komentare i pohvale.

Ovaj post napisao je uz fotografiju na kojoj mu sin Vigo pomaže u čišćenju motora. 

>>Ponosni tata Goran Višnjić pozirao uz sina i kćer

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:47 29.11.2016.

I ovaj će glumit gotovinu, zemljo otvori se, još jedna sramota u nizu drpaljeze sirotinjiskih para.