izletjelo joj

Goldie Hawn otkrila da joj se kćer Kate Hudson udala u tajnosti

Foto: pixsell
Goldie Hawn otkrila da joj se kćer Kate Hudson udala u tajnosti
17.03.2012.
u 17:09
Kate Hudson i britanski glazbenik Matt Bellamy zaručilis u se prošle godien u srpnju kad je na svijet došao njihov sin Bingham.
Pogledaj originalni članak

Glumica Kate Hudson uspjela je zatajiti svoje vjenčanje za britanskog rokera Matta Bellamyja s kojim je prije pola godine dobila sina Binghama. No pričljiva mama Goldie Hawn sasvim slučajno je otkrila medijima da joj se kći udala drugi put.

- Moja djeca su fantastična sa svojom djecom i sjajno se snalaze kao roditelji i u odgoju, na što sam jako ponosna. Kad se moja kćer Kate udala za engleskog rokera Matta Bellamyja nije me to zabrinulo, najbitnije je da je riječ o dobroj vezi. Kate nije pokupila puno britanskih manira, ostala je kakva je i bila, izlanula se Goldie.
Hudson s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, frontmenom Black Crowesa,  ima osmogodišnjeg sina Rydera Russella.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.