Novi par

Godinu dana nakon razvoda: Mladi pjevač utjehu pronašao u zagrljaju kolegice

Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
Foto: Marko Vojvodić
27.02.2019.
u 15:15
Isprva su Marko Kutlić i Antonela Đinđić bili samo prijatelji, ali zajednički glazbeni angažmani i sudjelovanje u HRT-ovoj emisiji A-strana kumovali su zbližavanju dvoje mladih glazbenika.
Pogledaj originalni članak

Šuškalo se i nagađalo, ali ljubav je teško sakriti! Ljubavne ruže cvjetaju za bivšeg pjevača Pravila Igre 24-godišnjeg Marka Kutlića i mladu pjevačicu, bivšu finalisticu Voicea 23-godišnju Antonelu Nelu Đinđić.

Svoju ljubav obznanili su duetom U zagrljaju spašeni, a pjevač je priznao da se ispočetka nije povezao s pjesmom, piše Story.
-Moj prijatelj i tekstopisac Aleksandar Čubrilo predložio mi je tu pjesmu prije nekoliko godina, ali jednostavno mi nije sjela. Kada su se stvari između mene i Antonele počele zakuhavati, u glavi su mi neprestano bili stihovi "Kada se spoje davno raspuknuti dijelovi, mi samo šutimo u zagrljaju spašeni". Savršeno su opisivali našu situaciju.- govori mladi pjevač koji se prošle godine razveo od supruge Marije s kojom ima dva sina - Petra (3) i Pavla (1).

Isprva su bili samo prijatelji, ali zajednički glazbeni angažmani i sudjelovanje u HRT-ovoj emisiji A-strana kumovali su zbližavanju dvoje mladih glazbenika. - Prvo smo bili prijatelji, a pjevanje i stvaranje povezalo nas je na nekoj višoj razini. Budući da smo glazbenici, najbolje se izražavamo glazbom. Nismo dosad govorili o našoj vezi jer nam je bilo lakše predočiti je pjesmom. - objašnjava Marko, a njegova djevojka se nadovezuje  - Oduševila me pjesma jer točno opisuje ono što smo osjećali. Pomogla mi je shvatiti da smo Marko i ja na istoj valnoj duljini i poništila je sve moje dileme. Ta pjesma smo mi. - poručila je Nela koja je s Markom dočekala 2019. godinu na dubrovačkom Stradunu.

Novopečeni par ističe kako je za njihovu vezu korisno što se bave istim poslom jer postoji uzajamno razumijevanje.

Pogledajte sve što znamo o kandidatima 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

ZA
zagi101
16:07 27.02.2019.

nikad čuo ni za jedno od njih

Avatar Kaladin
Kaladin
16:52 27.02.2019.

Tko su ova djeca?

KB
kbr
15:37 27.02.2019.

kaj je ovaj balavac već razveden i otac dvoje djece. baš prekokrasno