Ljubomora

Glumicu zbog izazovne fotografije kritiziraju: Srami se, imaš dijete!

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
20.09.2017.
u 11:59
Jenu Dewan Tatum obožavatelji su kritizirali jer je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi donjem rublju.
Pogledaj originalni članak

Jenu Dewan Tatum, suprugu glumca Channinga Tatuma, obožavatelji su kritizirali zbog jedne fotografije koju je objavila na Instagramu.

Glumica i plesačica koju je proslavila uloga u filmu "Step up" zahvaljujući plesu ali i redovitim treninzima ima manekensku figuru ali na  društvenim mrežama ne objavljuje baš svoje golišave fotke i zato je sve iznenadila kada je ovaj tjedan objavila zavodljivu fotku u donjem rublju.

 

 

 

 

 

U tangama je pozirala na balkonu, a obožavatelji su joj umjesto komplimenata napisali samo kritike.

- Imaš dijete, srami se! Kakvu poruku ovom fotografijom šalješ svojoj kćeri? Zašto seksi fotkama tražiš pažnju, ne treba ti to!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
Starotopoljanin
13:27 20.09.2017.

zasto da se srami?zbog kceri,pa sto ako ima kcer,znaci nesmije se pokazati u donjem rublju,naprotiv njena kci ce sigurno biti sretna kada vidi svoju lijepu mamu u donjem rublju.to su samo zavidne i ljubomorne zenturace.

DU
Deleted user
21:24 20.09.2017.

Nije istina, dobila je pozitivne komentare. Ne razumijem na čemu se temelje tvrdnje iz članka. Btw slike su naravno odlične.