Na sudu

Glumica uhodila i maltretirala Aleca Baldwina

Foto: 'Ron Sachs/DPA/PIXSELL'
Glumica uhodila i maltretirala Aleca Baldwina
09.11.2013.
u 17:31
Glumica Genevieve Sabourin optužena je za uhođenje holivudske zvijezde Aleca Baldwina.
Pogledaj originalni članak

Glumica Genevieve Sabourin optužena je za uhođenje holivudske zvijezde Aleca Baldwina. Godinama ga je navodno maltretirala jer je on, nakon što su se seksali, postao prema njoj hladan. Ona mu je poslala stotinu poruka u kojima govori da želi začeti mini Baldwina. Sve je počelo, rekla je Genevieve na sudu, na Valentinovo 2010. kada su njih dvoje otišli na spoj te poslije toga spavali zajedno. Baldwin se brani kako sa spomenutom glumicom ima samo poslovne odnose te nikad nije bio zainteresiran za Sabourin.

Glumica francusko-kanadskih korijena nastavila je maltretirati i Baldwina i njegovu suprugu Hilariu, piše Daily Mail. Njegov odvjetnik na sudu je odmah pročitao poruke koje je opsjednuta Genevieve slala Baldwinu i u kojem se vidi koliko jako želi biti s njim. Njezina obrana tvrdi kako je ona samo htjela znati zašto se Baldwin ohladio nakon njihovog zajedničkog izlaska i romanse u hotelskoj sobi.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.