WOW

Glumica u 55. godini izgleda savršeno u kupaćem: Tebi nikada ne treba odjeća

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brooke Shields
Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Brooke Shields
02.01.2020.
u 18:05
Brooke Shields objavila je fotografiju s odmora i oduševila je obožavatelji koji su je molili da im otkrije tajnu svog izgleda.
Pogledaj originalni članak

Iza sebe glumica Brooke Shields ima bogatu karijeru, ali publika je pamti po prvom filmu "Plava laguna" koji je snimila kao 14-godišnjakinja.

Tada je snimila i svoje prve ljubavne scene i to s Christopherom Atkinsom, a sada je 54-godišnja glumica objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i napisala je: - Još jedna plava laguna. Njezinu savršenu figuru odmah su pohvalili brojni obožavatelji i podijelili su joj komplimente.

- Savršenstvo. Predivna si. Kako ti to uspijeva? Koja je tajna? Vidi se da kod tebe nema božićnih kolača. Tebi nikada ne treba odjeća - pisali su joj obožavatelji. Brooke ove blagdane sa suprugom Chrisom Henchyjem i kćerima Francis i Grier provodi u toplim krajevima odakle šalje sunčane razglednice obožavateljima, a na nekima od njih Brooke pozira u kupaćem kostimu.

Za njezinu savršenu liniju i u šestom desetljeću zaslužni su redoviti treninzi, a kako trenira i kojim vježbama je dovela liniju do savršenstva redovito u videima objavljuje na društvenim mrežama. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TH
than
23:28 02.01.2020.

Izgleda bolje nego danas neke 20godišnjakinje. Mislim, u liniji. Koža i lice joj ne mogu biti kao u 20godišnjakinje. Što više govori o današnjoj generaciji, nego o njoj.

Avatar lola lola
lola lola
20:55 02.01.2020.

Plava Laguna joj nije bio prvi film. Snimila je ona vec vise filmova prije toga.

BE
Beitsche1
18:44 02.01.2020.

Sigurno je isla delat na baustelu u inat marginalcima zaostalim...... Evo kak se moze.. Znaci nista sminka nista sponzori nista udruge... Zasukat rukave i idemo delat. Vidite da se moze