Ni susjedi nisu od pomoći

Glumica Lana Gojak o problemu kojeg prije trudnoće nije imala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
10.05.2021.
u 16:27
Glumica i njezin suprug Siniša Bajt uskoro će postati roditelji i znaju spol bebe ali žele tu informaciju zadržati za sebe.
Pogledaj originalni članak

Glumica Lana Gojak, televizijskoj publici najpoznatija po ulozi Nine iz hrvatske inačice popularne serije "Ružna Betty", ovo ljeto će postati mama. Tijekom cijele trudnoće Lana je aktivna i ne odustaje od tjelovježbe koju je prilagodila u trudnoći, ali požalila se kako ima jedan veliki problem otkako je ostala trudna.

- Kako izgledam tak se i osjećam! Nikad nisam imala problem sa spavanjem. Bilo da je trebalo polagati ispit, odraditi premijeru, donijeti važnu životnu odluku ja sam uvijek spavala kao top. Zaspala bih čim bi mi glava dotakla jastuk. Do trudnoće. Zaspem jako teško, san mi je lagan, a ako imam sreće kao noćas, da susjeda napravi dernek pa me u 2 ujutro (preko čepića za uši!! ) probude basovi narodnjaka i vriska ekipe koja se zabavlja, još jedna cijela neprospavana noć je tu jer nema nikakve šanse da ponovno zaspim. - požalila se glumica. Na početku je imala i mučnine ali taj period je sada iza nje i problem joj stvara samo nesanica. S redateljem Sinišom Bajtom u braku je dvije godine, a vjenčali su se u Trstu. Vijest o dolasku prinove saznali su dva dana nakon Laninog rođendana.

- Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe - rekla je nedavno za Story.

VIDEO: Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, a sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1200 kn

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.