komičarka

Glumica Anna Faris razvod je preboljela - ugradnjom silikona

Foto: Pixsell
anna (1)
Foto: Pixsell
anna (1)
Foto: Pixsell
anna (1)
Foto: Pixsell
anna (1)
24.09.2011.
u 10:00
– Tri tjedna nosila sam istu majicu s Garfieldom i traperice. Nije me bilo briga što će drugi misliti. Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastala zaručila se za glumca Chrisa Pratta, poznatog po ulozi Brightona Abbotta u seriji “Everwood”.
Pogledaj originalni članak

U Americi 90 posto žena koje su imale više od 20 ljubavnika ne može naći muža. Taj podatak zaprepastio je Ally Darling i naveo je da se baci u potragu za svojih 20 bivših momaka pitajući se je li jedan od njih mogao biti gospodin savršeni i njezina prava ljubav. Mogao bi to lako biti i sadržaj neke stvarne priče, ali riječ je o radnji američke romantične komedije “Koji je tvoj broj?”, koja 29. rujna stiže u naša kina.

U ulozi mlade žene u univerzalnoj potrazi za nekim tko će je cijeniti gledamo plavokosu slatkicu Annu Faris, zvijezdu filmskog serijala “Mrak film”, glumicu kojoj je taština, osobina čvrsto vezana uz glumački svijet, nepoznat pojam.

– Napraviti potpunu budalu od sebe moja je najveća vještina. Uživam u tome da bez srama povraćam i padam na javnom mjestu, slučajno pljunem na nekoga, da mi ne bude neugodno kada mi između zubiju ostane hrana – otkriva 34-godišnjakinja. Rođena je 29. studenoga 1976. u Baltimoreu, u američkoj saveznoj državi Maryland, u učiteljskoj obitelji. Njena majka Karen radila je kao obrazovni instruktor, a otac Jack je sociolog koji je bio zaposlen na Sveučilištu u Washingtonu. Unatoč tome što je Anna odmalena težila potpuno drukčijem svijetu, roditelji su podržavali njenu želju da glumi.

Prvu profesionalnu ulogu odigrala je s devet godina u kazalištu u Seattleu, nedaleko od Edmondsa, gdje je odrasla. Nastavila je glumiti u lokalnim predstavama, a nakon što je diplomirala englesku književnost, odlučila se preseliti u London kako bi gradila karijeru spisateljice. No, to nikad nije učinila. Nakon što je 2000. snimila horor “Lovers Lane”, zov sunčanog Los Angelesa nadglasao je poziv kišovite britanske prijestolnice.

– Dok nisam snimila “Mrak film”, uvijek sam dobivala dramske uloge. Začudilo me kako su u Hollywoodu glumci strogo podijeljeni na one koji glume u komedijama i na one koji dobivaju ozbiljnije uloge – ističe Faris. Daljnju popularnost stekla je kao Erica, majka čije su blizance posvojili Chandler i Monica u seriji “Prijatelji”. Zapaženu rolu imala je i u drami “Izgubljeni u prijevodu”, ali pažnju šire publike donio joj je lik LaShawn Malone u ljubavnoj drami “Planina Brokeback”. Na setu 1999. upoznala je glumca Bena Indru, za kojeg se udala pet godina poslije. Brak je trajao četiri godine, a glumica je bivšem mužu isplatila 900 tisuća dolara nakon rastave, koju je preboljela partijajući i – ugradnjom silikona.

– Tri tjedna nosila sam istu majicu s Garfieldom i traperice. Nije me bilo briga što će drugi misliti. Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastala zaručila se za glumca Chrisa Pratta, poznatog po ulozi Brightona Abbotta u seriji “Everwood”. Vjenčali su se na Baliju 2009.

– Iskrice su frcale čim sam ga ugledala. Bio je tako muževan i siguran u sebe. Odrasli smo u susjednim gradićima, a lijepo je biti s nekime tko te podsjeća na dom – kaže Ally koja sa suprugom živi u “skromnoj” kući s tri spavaće sobe na Hollywood Hillsu. Planiraju djecu, a roditeljske vještine usavršavaju na svojim ljubimcima, mopsima Bonzu i Shermanu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar gmail
gmail
10:57 24.09.2011.

Problemi se ne rješavaju gurajući ih pod tepih

Još iz rubrike Showbiz